Απίστευτη αποκάλυψη της Γιάννας Αγγελοπούλου για τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Με υπονόμευσε γιατί…

image 512•Λένε ότι το πιο κοφτερό μαχαίρι είναι το βαμβάκι. Και η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία ποτέ δεν ξεχνά όσους την πολέμησαν στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων, όποτε το θελήσει, το χρησιμοποιεί.

Μου λένε λοιπόν ότι η Κυρία που επισκέφθηκε προσφάτως τη σχολή Φλέτσερ του πανεπιστημίου Tufts της Βοστόνης στόλισε καταλλήλως τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο , όταν της ζητήθηκε να μιλήσει για την ηγεσία στην Ελλάδα.

•Ενώπιον κλειστού ακροατηρίου 50 ατόμων η Αγγελοπούλου αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλους όσοι την υπονόμευσαν την περίοδο εκείνη -σχετικές αναφορές έχει κάνει και στο βιβλίο της «My Greek Drama»- και βεβαίως μεταξύ αυτών περιέλαβε και τον τότε υπουργό Πολιτισμού Βενιζέλο.

•«Με υπονόμευσε επειδή είναι χοντρός» σχολίασε στο έκπληκτο ακροατήριο της politically correct ακαδημαϊκής κοινότητας η Γιάννα. Οταν κάποιοι της επισήμαναν ότι δεν μπορεί να τον αξιολογεί με τέτοιο κριτήριο, επανήλθε δριμύτερη. «Και όμως αυτό είναι το θέμα.

Λόγω του βάρους τους μερικοί είναι κομπλεξικοί!» Περιττό να σας πω τι θετικά σχόλια κέρδισε με το rebound της η Κυρία από επώνυμους

Ελληνες, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την περιγραφή της. Εχει… συμπάθειες, φαίνεται, ο Βαγγέλης διεθνώς.

Κ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ