Μετράει μέρες πλέον ο αντιπρόεδρος, Εκτός εάν πάρει και τον πρόεδρο μαζί του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άδωνις Γεωργιάδης: ο αντιπρόεδρος μετράει μέρες…

Tου Γ. Λακόπουλου

image 112

Προσέξτε την ακόλουθη παράγραφο: « Εγώ πριν καν ξεσπάσει η σκευωρία, όταν τα κυβερνητικά παπαγαλάκια τη διέρρεαν, έσπευσα αμέσως στον Κυριάκο Μητσοτάκη και του έθεσα υπ’ όψιν την παραίτησή μου. Αυτή άλλωστε είναι πάντα στη διάθεσή του, καθώς αυτός με διόρισε Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Ο Πρόεδρος λοιπόν δεν συζήτησε καν αυτό το ενδεχόμενο στηρίζοντάς με εμπράκτως και σταθερά. Αλλωστε ξέρει πολύ καλά τι έκανα στη θητεία μου στο Υπουργείο Υγείας, καθώς τότε είχαμε σταθερή συνεργασία και δεν πίστεψε ποτέ καμία από αυτές τις συκοφαντίες. Τον ευχαριστώ για την Εμπιστοσύνη»

Πάμε τώρα σε μια συνέντευξη. «Ερώτηση: Υποβάλατε παραίτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη;  Απάντηση: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα παραίτησής μου. Ούτε και υπήρξε ποτέ. Αυτό που ανέφερα είναι η πάγια θέση όλων των στελεχών της ΝΔ ότι η παραίτησή μας είναι πάντα στη διάθεση του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν υπάρχει θέμα παραίτησής μου, δεν υπάρχει τίποτα σε σχέση με εμένα και τη Novartis«.

 Αυτά τα δυο κείμενα ανήκουν στον ίδιο άνθρωπο: τον Άδωνι Γεωργιάδη με διαφορά μόλις μιας εβδομάδας.  Το πρώτο είναι από την επιστολή του στον αρθρογράφο της  «Δημοκρατίας» Μαν. Κοττάκη. Το δεύτερο από τη συνέντευξη του στα ΝΕΑ.

Η διαφορά είναι ολοφάνερη.  Με δεύτερη προσπάθεια να διορθώσει την πρώτη και δε αναφέρει τίποτε περί συγκεκριμένης υποβολής παραίτησης που δε έγινε δεκτή. Ούτε φυσικά ευχαριστεί  τον Κυριάκο για την «εμπιστοσύνη» του. Τι μεσολάβησε;

Οι γνωρίζοντες λένε: η τελευταία προειδοποίηση. Από την Πειραιώς διαμηνύθηκε στο αντιπρόεδρο ότι δεν μπορεί να αποδίδει στον πρόεδρο της ΝΔ αποφάσεις και αισθήματα που δεν έχει διατυπώσει ο ίδιος δημοσίως.

Η συνέχεια εδώ

Άδωνις Γεωργιάδης: ο αντιπρόεδρος μετράει μέρες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ