Ένα απίθανο σύστημα ασφαλείας (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

skia parathyro
Ποιος διαρρήκτης θα τολμούσε να εισβάλει σε ένα σπίτι που υπάρχει μια σκιά στις κουρτίνες, δείχνοντας ότι ένας άνθρωπος κάνει διάφορα πράγματα; Σκουπίζει, κάνει γυμναστική, ασκήσεις καράτε, ή απλώς περπατά στο διαμέρισμα του.

Αυτό σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι μιας εταιρείας στο Τόκιο, της Leopalace21, για να μην τολμούν να μπουν μέσα στο σπίτι οι ανεπιθύμητοι εισβολείς.
Έτσι, δημιούργησε το σύστημα «Man on the Curtain», το οποίο στηρίζεται σε έναν μικρό προβολέα, που προβάλει στην κουρτίνα του σπιτιού ένα βίντεο με μια σιλουέτα πίσω από τις κουρτίνες του παραθύρου.
Το κάθε ασπρόμαυρο βίντεο παίζεται μέσω ενός προβολέα που έχει συνδεθεί με smartphon και, περιλαμβάνει μισή ώρα εικόνας, μέ τη σιλουέτα σε διάφορες φάσεις.
Στο ένα βίντεο η σκιά βάζει πλυντήριο ή ηλεκτρική σκούπα μέσα στη νύχτα. Στο άλλο κάνει καράτε,στο τρίτο γυμναστική σηκώνοντας βάρη.
Η Leopalace21 δεν άρχισε να πωλεί το σύστημα, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών και περιμένει αντιδράσεις, ώστε να διαπιστώσει το ενδιαφέρον και τη ζήτηση για ένα προϊόν ασφαλείας όπως αυτό.
[vimeo 261274912 w=640 h=360]
[snoopit24.com]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ