Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Γκρεμίστηκαν οι αθλιότητες περί δήθεν χλιδάτης ζωής του Τσίπρα – Η απάντηση του εφοπλιστή Μαρτίνου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Α. ΤΣΙΠΡΑΣ 3ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ: ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗΑποστομωτική απάντηση, δίνει ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος, πατέρας της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Γεωργίας Μαρτίνου, σε όσους προσπάθησαν να εμπλέξουν τον Πρωθυπουργό σε υπόθεση διαπλοκής.

Ήθελαν να βάλλουν με το ζόρι, τον Αλέξη Τσίπρα, στο ίδιο «κάδρο» με σκοτεινά συμφέροντα και άφηναν υπόνοιες για δήθεν «λουσάτη» ζωή του Πρωθυπουργού, την ώρα που η χώρα συμπληρώνει 8 χρόνια μνημονιακής λιτότητας. Όμως, τα ψεύδη διαλύθηκαν προσκρούοντας στην πραγματικότητα.

Η απάντηση Μαρτίνου δείχνει ότι το μόνο αληθές στα σενάρια που παρουσιάστηκαν με την μορφή ειδήσεων, είναι ότι η οικογένεια του Πρωθυπουργού νοικιάζει ένα σπίτι για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ένα σπίτι που όπως επισημαίνει στην επιστολή του ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος, είναι του 1965, «απλό, χωρίς πολυτέλειες/πισίνα κ.λπ.».

Οι αρθρογράφοι, πάτησαν πάνω στο μέγεθος της οικίας, τα 250 τετραγωνικά μέτρα, για να υφάνουν μία ιστορία με άρωμα «χλιδής». Όμως, πολύ βολικά για αυτούς, ξέχασαν ότι οι Πρωθυπουργοί έχουν αυξημένες ανάγκες, όπως το προσωπικό φύλαξης και οι συνεργάτες τους, που δεν μπορούν να λείπουν από το πλευρό τους ούτε στις θερινές διακοπές.

Φυσικά, τέτοια δημοσιεύματα δεν έχουν στόχο την πληροφόρηση, αλλά τον εντυπωσιασμό των αναγνωστών, ενδεχομένως και την σπίλωση της εικόνας του Αλέξη Τσίπρα. Αν πίσω από τα δημοσιεύματα κρύβονται εκτός από ενθουσιώδεις μυθιστορηματογράφους και αντιπολιτευόμενα συμφέροντα, τότε δεν είναι τίποτα άλλο, από μία φτηνή προσπάθεια άντλησης ψήφων, δημιουργώντας μία πλαστή εικόνα, καθώς η χώρα το 2019 μπαίνει σε χρονιά εκλογών.

Αναλυτικά, η επιστολή του κ. Θανάση Μαρτίνου, αναφέρει τα εξής: «Κύριε Κοντογεώργο, Στην έγκριτη εφημερίδα/site της περιοχής μας αναδημοσιεύεται ανάρτηση σχετικά με τη βίλλα ιδιοκτησίας μου όπου δήθεν φιλοξενείται ο Πρωθυπουργός, κύριος Αλέξης Τσίπρας.Η εικονιζόμενη (λάθος) βίλλα στο δημοσίευμα σας ανήκει στον εφοπλιστή, κ. Διαμαντίδη. Είναι όντως πολυτελής, 2.000 περίπου τ.μ. σε οικόπεδο 16 στρεμμάτων. Βρίσκεται στα Λεγραινά. Για να έχετε πλήρη ενημέρωση του θέματος σας στέλνω διευκρινιστικές σημειώσεις:

1) Το σπίτι που υπομισθώνει η οικογένεια του Πρωθυπουργού, κ. Αλέξη Τσίπρα, βρίσκεται στο Σούνιο και ανήκει όντως στην οικογένειά μου.

2) Είναι μισθωμένο εδώ και 20 έτη στον κ. Κωνσταντίνο Γιώτη, ιδιοκτήτη της εταιρείας DHΙ. Η μίσθωση είναι μακροχρόνια και λήγει στις 10/3/2024.

3) Η εταιρεία DHI του κυρίου Κωνσταντίνου Γιώτη υπομισθώνει το σπίτι σε μέλος της οικογενείας του Πρωθυπουργού, κυρίου Αλέξη Τσίπρα, για τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες, καθώς έχει δικαίωμα υπομίσθωσης. Ο κ. Κωνσταντίνος Γιώτης με ενημέρωσε, κατόπιν των δημοσιευμάτων, ότι το υπομισθωτήριο έχει κατατεθεί στην εφορεία και ότι το υπομίσθωμα καταβάλλεται κανονικά μέσω Τράπεζας από την οικογένεια του κυρίου Πρωθυπουργού.

4) Το σπίτι είναι 250 τ.μ., χτισμένο το 1965, απλό, χωρίς πολυτέλειες/πισίνα κ.λπ., σε ωραία παραθαλάσσια τοποθεσία του Σουνίου».

ΠΗΓΗ: kontranews.gr periodista.gr 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ