Άλαλα τα χείλη των ασεβών!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9973

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, είναι ο Πρόεδρος που πολεμήθηκε λυσσαλέα από συγκεκριμένα συμφέροντα, στο μεγαλύτερο μέρος της θητείας του. Περισσότερο από όλους τους προκατόχους του. Ο λόγος είναι απλός και τον έχουμε εξηγήσει εδώ στο Ολυμπία. Ο Προκόπης Παυλόπουλος καθόλη τη διάρκεια της πολιτικής του σταδιοδρομίας, τίμησε κάθε αξίωμα που είχε καταλάβει πως ευπατρίδης πολιτικός. Συνέπεια αυτού ήταν να συγκρουστεί με τα άνομα συμφέροντα τα οποία λυμαίνονται την πατρίδα και δυστυχώς έχουν δημιουργήσει ένα εξωθεσμικό παρακράτος που αλλοιώνει το ίδιο το πολίτευμα.

Όλοι θυμόμαστε το βασικό μέτοχο, όλοι θυμόμαστε το σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης Καραμανλή και πως ο Προκόπης Παυλόπουλος έσωσε την Ελλάδα από τον εμφύλιο που κάποιοι επεδίωκαν για να καταστήσουν την χώρα μας ένα failed state, προκειμένου να της Σύρου νωρίτερα στα δεσμά του διεθνούς νομισματικού ταμείου.

Όπως επεδίωκαν την άτακτη χρεοκοπία που είχα σχεδιάσει το 2015, προκειμένου να πέσει στα χέρια μίας μη συστημικές κυβέρνησης, ώστε να επανέλθουν οι εξωθεσμικοί δυνάστες ως αναβαπτισμένοι σωτήρες. Και πάλι εκεί ο Προκόπης Παυλόπουλος με τον πατριωτισμό του και την ακαδημαϊκή του υπεροχή, συνέβαλε τα μέγιστα για να ανατραπεί αυτό το σχέδιο, πάντα σε ευθυγράμμιση με το θεσμικό καθήκον και τους θεσμούς του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Το τελευταίο διάστημα όμως, ακόμα και τα χείλη των ασεβών έχουν σιωπήσει. Ο οχετός της συκοφαντίας τους που έφτασε τα όρια της παραφροσύνης, φαίνεται ότι στέρεψε. Αφού βεβαίως είχε φτάσει στο ζενίθ της άθλιας προπαγάνδας. Έφτασα στο σημείο να βαφτίσουν τον Προκόπη Παυλόπουλο ως “αρμόδιο υπουργό” την εποχή των πυρκαγιών το 2007, όταν ο ίδιος εκείνη την εποχή δεν ήταν καν υπουργός.

Επιχείρησα λυσσαλέα μία δολοφονία χαρακτήρος ενός από τους εντιμότερος και ικανότερους πολιτικούς που έχουν περάσει από το νεότερο ελληνικό κράτος. Ενός πολιτικού που βάζει πάνω απ’ όλα την πατρίδα και το καθήκον. Ενός πολιτικού, που τέσσερα χρόνια τώρα, ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν έχει κάνει ούτε μία ημέρα διακοπές.

Ενός πολιτικού που έχει αναβαθμίσει την διεθνή εικόνα της χώρας, όπως ποτέ άλλοτε. Ενός Προέδρου της Δημοκρατίας που στέκεται επάξια απέναντι στους ισχυρούς ηγέτες του πλανήτη, ως οικοδεσπότης. Ενός πολιτικού που μιλά για Ελλάδα, που κάνει μάθημα πατριδογνωσίας σε κάθε γωνιά της πατρίδας.

Αρκεί μία ανάγνωση των ομιλιών του Προέδρου της Δημοκρατίας σε κάθε επίσκεψη του, για να καταλάβουμε την ευρυγνωσία και το πάθος με το οποίο υπηρετεί την Ελλάδα και το λαό.

Γι’ αυτό και οι εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου όπου εμφανίζεται ο Πρόεδρος, δεν έχουν προηγούμενο. Παρά την λυσσαλέα προσπάθεια των νταβατζήδων όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Έτσι, όπως μένουν άφωνοι οι ακροατές του Προέδρου της Δημοκρατίας που παρίσταται σε καθώ μίλια του, έτσι έμειναν άλλα και τα χείλη των ασεβών. Και ακόμα δεν έχουν δει τίποτα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ