Δεν υπάρχει Βορίδης, υπάρχει μόνο Μητσοτάκης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9995Ο πολιτικός πρόγονος του Νίκου Μιχαλολιάκου της χρυσής Αυγής και πολιτικό συνοδοιπόρους του Κώστα Πλεύρη, του μέγιστου έλληνα εθνικοσοσιαλιστή, δεν έχει πρόβλημα να συναγελάζεται με κομμουνιστές και υμνητές του Λένιν, όπως ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Ή να απολαμβάνει το γενικό γραμματέα του ΚΚΕ κύριο Κουτσούμπα, όταν ο τελευταίος συντάσσεται με τα συμφέροντα επιφανών πελατών του.

Μα οι διχαστές του ελληνικού έθνους έτσι ήταν πάντα. Το είχε γράψει άλλωστε ο Περικλής Γιαννόπουλος, που παριστάνουν ότι θαυμάζουν. Μοιρολογούν και καταριούνται ομαδικώς, πράττουν όμως περίφημα τις δουλίτσες τους ατομικώς. Δηλαδή μπακαλεύονται.

Έτσι λοιπόν, ο κύριος Μάκης Βορίδης, ξεδιπλώνει προσκλητήριο μισούς στο… κρατικό μέσο! Ναι αυτό που υποτίθεται ότι αντιμάχεται! Και δεν ξεχνάμε να προσφέρει και μία εξυπηρέτηση στον παραδοσιακό τροφοδοτεί της ακροδεξιάς στην Ελλάδα, το ΠΑΣΟΚ. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι όλα τα ακροδεξιά μορφώματα άνθισαν επί Κώστα Σημίτη, ο οποίος ήθελε ένα αντίβαρο για να ανακόψει την άνοδο του Κώστα Καραμανλή. Σε αυτό, ο Μάκης Βορίδης είναι εξαιρετικά συνεπής. Γκρεμίζει τον καραμανλισμό και τις αρχές του από όποιο μετερίζι. Είτε από την επέν, είτε από το κόμμα του Μητσοτάκη. Μόνο που τώρα η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ