Η εκθαμβωτική παρουσία της 85χρονης Τζόαν Κόλινς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η Τζόαν Κόλινς είναι σίγουρα μια γυναίκα που έχει νικήσει το χρόνο.
Η εκδικητική Αλέξις Κάρινγκτον της «Δυναστείας», που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, μάς άφησε άφωνους με την πρόσφατη εμφάνισή της.

 
Η 85χρονη ηθοποιός βγήκε έξω για φαγητό με τον 54χρονο σύζυγό της σε γνωστό εστιατόριο του Λος Αντζελες και οι φωτογράφοι ήταν εκεί για να την απαθανατίσουν.
Φορώντας μια δερμάτινη φούστα και γόβες, η Τζόαν Κόλινς εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, αποδεικνύοντας ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.
Για την ιστορία η ηθοποιός παντρεύτηκε τον πέμπτο σύζυγό της, Πέρσι Γκίμπσον, το 2002. Ο γάμος τους μετρά ήδη 17 χρόνια, παρά την διαφορά ηλικίας.
Η γοητεία της «Αλέξις» της «Δυναστείας» παραμένει αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο.
Ποια είναι όμως τα δικά της μυστικά ομορφιάς; Η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της:
«Κάθε μια γυναίκα μπορεί να γίνει κλασάτη αρκεί να ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή και να χρησιμοποιεί μερικά μυστικά στο μακιγιάζ. Ο ήλιος είναι πολύ δυνατός, επομένως κάνω ηλιοθεραπεία φορώντας πάντοτε καπέλο, γυαλιά και full make up. Δεν με πειράζει να χαλάσω το δέρμα μου στο σώμα, όμως όχι στο πρόσωπο. Πιστεύω ότι η κατανάλωση αβοκάντο είναι πολύ ευεργετική όπως και η κατανάλωση συμπληρωμάτων και βιταμινών C και Ε. Μια καλή βάση μπορεί πραγματικά να βοηθήσει έτσι ώστε να καλυφθούν τα σημάδια της γήρανσης και σίγουρα είναι καλύτερη από το Botox».
Πηγη: bovary.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ