Σφοδρή επίθεση Λιάτσου: Παριστάνεις τον δημοσιογράφο επειδή είσαι σώγαμπρος!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 1109Λίγα μόλις λεπτά πριν καληνυχτίσει το κοινό του ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος ενημερώθηκε από το κοντρόλ πως με αφορμή τα όσα έλεγε για το γενικό διευθυντή του ΣΕΒ Άκη Σκέρτσο ότι δηλαδή ο πρώην συνεργάτης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Γιάννη Στουρνάρα θα αξιοποιηθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ένας νεαρός πολιτικός και δημοσιογράφος τον έβριζε σκαιότατα από κάποιο άλλο δημοσιογραφικό βήμα.

Μεταξύ των άλλων ο νεαρός δημοσιογράφος με τα γαλάζια μάτια του υπενθύμιζε πως ο Αντώνης Σαμαράς έκανε τον Αιμίλιο Λιάτσο διευθυντή στην ΕΡΤ. Έχει συμβεί και αυτό.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος άφησε την κάμερα να πέσει πάνω του και ξεκίνησε μια επίθεση άνευ προηγουμένου. Όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή διαπίστωσαν ότι είχε βγει από τα ρούχα του.

«Εγώ είμαι παιδί πολύτεκνης οικογένειας και ό,τι έχω πετύχει το πέτυχα με τη δουλειά μου. Εσύ πέρα από σώγραμπρος δεν είσαι τίποτα άλλο. Και με αυτά που γράφεις εκθέτεις και την πεθερά σου μια μεγάλη πολιτική οικογένεια στη χώρα. Ένας …ας μη το πω, τρέχεις εδώ και κει με τους παρατρεχάμενους. Νόμιζες ότι με έναν καλό γάμο θα σου ανοίξουν οι πόρτες. Τίποτα δεν έχεις καταφέρει, το απόλυτο τίποτα είσαι» είπε ο άνκορμαν τα ξημερώματα της Παρασκευής κλείνοντας πονηρά το μάτι για νέες αποκαλύψεις.

Προφανώς όλοι αντιληφθήκατε πως η «Πεθερά» δεν είναι άλλη από την Ντόρα Μπακογιάννη. Όσο για τον «Σώγαμπρο»… έ βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει!!

Zougla.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ