Κόλαφος αποκαλύψεων απο τον Πάνο Καμμενο: Ο Τσίπρας μας πούλησε 100 φορές.

69bb696b-3893-4c8b-9038-8a457fe359d2Συμπλήρωσε ότι “εγώ είπα στον Αριστείδη Φωκά να πάει να πιει γκαζόζα. Του είπα για να καταλάβουν τι σημαίνει εγκαταλείπουμε τους ΑΝΕΛ και βολευόμαστε με τρεις μεταγραφές υπουργών, τους δίνω μια καρέκλα, γιατί η συμφωνία δεν έγινε με τρεις υπουργούς, έγινε με τους ΑΝΕΛ του κ. Τσίπρα.

https://www.dailymotion.com/video/x71ls9h
 
 
Όταν πήγα στην Κουμουνδούρου δεν είχα μαζί μου ούτε την Κουντουρά ούτε τον Κόκκαλη.
Του είπα του Φωκά θα πας να πιείς επιδεικτικά μια γκαζόζα στο καφενείο της Βουλής. Για να καταλάβουν ότι δεν μπορούμε να απειλούμαστε εμείς με διάλυση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας αντιθεσμικά. Ο κανονισμός της Βουλής είναι ξεκάθαρος”.
“Δεν απειλούμαι από κανέναν. Εάν τολμήσουν να διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝΕΛ αντιθεσμικά, να ξέρουν ότι θα έχουμε πόλεμο” ανέφερε χαρακτηριστικά. Υπογράμμισε ότι είναι ανέντιμος ο όρος της κυβέρνησης που στηρίζεται σε αποστασίες έναντι ανταλλαγμάτων, ενώ είπε χαρακτηριστικά: «Εάν προχωρήσουν σε βρώμικες κινήσεις και τέτοιου είδους μεθοδεύσεις θα πρέπει να ξέρουν ότι παρέλαση δεν θα κάνουμε».
Για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι δεν θα εφαρμοστεί ποτέ. Εκτίμησε ότι θα υπάρξει προσφυγή της Ρωσίας στον ΟΗΕ.
“Δεν έχουν υπολογίσει τη θέση της Βουλγαρίας που δεν δέχεται το θέμα της γλώσσας αυτή τη γλώσσα δεν πρόκειται να την παραχωρήσουν” είπε.
Υπογράμμισε ότι είναι ανέντιμος ο όρος της κυβέρνησης που στηρίζεται σε αποστασίες έναντι ανταλλαγμάτων. Γνωστοποίησε ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ξεκίνησε επαφές και πρόσφερε υπουργικές θέσεις σε Κουντουρά και Κόκκαλη.
Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι ο κ. Τσίπρας του πρότεινε να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών και να συνεχίσουν μαζί μέχρι το τέλος της τετραετίας και μάλιστα του είπε αν φοβάσαι έλα στο επικρατείας εσύ και οι ΑΝΕΛ ή να κάνουμε μια νέα σύμπραξη.
“Εμείς είμαστε που θα διαμορφώσουμε και την επόμενη κυβέρνηση. Πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές για να ανατρέψουμε αυτήν την κατάπτυστη συμφωνία” σχολίασε.
Για τα Ίμια
“Οι στρατιωτικοί μας δεν είναι στρατιωτικοί της Ελβετίας ή της Αυστρίας, βρίσκονται στο κίτρινο ή στο πορτοκαλί κάθε ημέρα. Ο Σημίτης τότε διέπραξε έγκλημα. Στην περίπτωση των Ιμίων ο Σημίτης εγκλημάτισε, έπρεπε να κάτσει στο σκαμνί για αυτό το πράγμα” δήλωσε ο Πάνος Καμμένος.
Για τον Νίκο Κοτζιά
“Θα τον καθίσω στο σκαμνί γιατί έχει παρανομήσει. Τον περιμένω να μου κάνει μήνυση. Ο Κοτζιάς έχει κάνει παράνομες ενέργειες, έχω έτοιμους φακέλους για τη δικαιοσύνη” ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ