Ανόητος και θρασύς Πρωθυπουργός;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Παναγιωτης Απόστολου

Ωστόσο στα τέλη του Νοεμβρίου 2020 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, προφανώς κάνοντας κατάχρηση της Εξουσίας, βρέθηκαν στην Πάρνηθα κάνοντας εκείνος ποδήλατο χωρίς καμιά υγειονομική προφύλαξη, αφού περιστοιχιζόταν από πολλούς φίλους που διασκέδαζαν την παρουσία τους με τον Πρωθυπουργό (το αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν) και εκείνη παίρνοντας ξένοιαστα και ανέμελα μαθήματα Motocross σε μηχανή μεγάλου κυβισμού!
C4D47152 6582 4886 A41F F38E14CB3742

Στη συνέχεια βέβαια, εντελώς άστοχα το Μαξίμου προσπάθησε να δικαιολογήσει αυτές τις βόλτες του Πρωθυπουργικού ζευγαριού, αλλά στον λαό έμεινε η εντύπωση, πως “άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας”! Ή αν θέλει ο κ. Μητσοτάκης: “Δάσκαλε που δίδασκες και νόμους δεν κρατούσες”!

98A5BFB1 371C 4A0A B37F 8745E534853F

Αλλά το πάθημα δεν έγινε μάθημα, αφού η Εξουσία τρελαίνει και σε κάνει αλαζόνα. Το ίδιο συνέβη και με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Αφού το ταξίδι της αυτοψίας στο κέντρο εμβολιασμού των κατοίκων στην Ικαρία κατά του COVID-19 εξελίχθηκε σε πολιτικό “Βατερλό” για τον ίδιο και την κυβέρνησή του! Το “τραπέζωμα” χωρίς καμιά υγειονομική προφύλαξη εξέθεσε ανεπανόρθωτα για άλλη μια φορά τον Πρωθυπουργό!

Κι ας προσπάθησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, από την παντελή έλλειψη της Αστυνομίας προκειμένου να εφαρμόσει το Νόμο, που εντελώς αναίσθητα εφαρμόζεται μόνο σε πολίτες – κυρίως – της τρίτης ηλικίας.
Κι ας προσπάθησε ο Πρωθυπουργός να αλλάξει την ολέθρια εικόνα της Ικαρίας, που τον πλήττει ανεπανόρθωτα, αναγνωρίζοντας πως αυτή η εικόνα πλήγωσε τους πολίτες και υποσχόμενος ότι δεν θα επαναληφθεί!
Αλλά αλήθεια, ποιος τον πιστεύει;
Πάντως αυτό το κορωνοπάρτι ξύπνησε από το λήθαργό του τον ΣΥΡΙΖΑ, καταθέτοντας 54 Βουλευτές του με επικεφαλής την Γραμματέα της Κ.Ο. του κόμματος ερώτηση για τα παραστρατήματα του Πρωθυπουργού!
Αλλά ο κατήφορος της Εξουσίας δεν έχει τελειωμό, αφού είδε το φως της δημοσιότητας προσπάθεια της κρατικής τηλεόρασης να “φιμώσει” τελείως το γεγονός της Ικαρίας!
Όταν στην αίθουσα παραγωγής της ΕΡΤ τοιχοκολλήθηκε ανακοίνωση για να μην προβληθούν φωτογραφίες και βίντεο από το μέγα φαγοπότι στην βεράντα του σπιτιού του βουλευτή της ΝΔ Χριστόδουλου Στεφανάδη!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ