Εθνικός διασυρμός. Εμείς οι Έλληνες οφείλουμε ένα μεγάλο συγνώμη στους ήρωες προγόνους μας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία μαύρη νύχτα για την Ελλάδα σε μία ιερή στιγμή.200 χρόνια μετά την εθνεγερσία που έδειξε τον δρόμο σε ολόκληρη την Ευρώπη δημιουργούντας το πρώτο πραγματικό έθνος – κράτος, φανήκαμε ανάξιοι των Αγίων προγόνων μας.

Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι εταίρος στις ισχυρότερες πόνο συμμαχίες του πλανήτη, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, σταθήκαμε ανίκανοι να φέρουμε έστω και έναν ξένο αρχηγό κράτους σε αυτή την ιστορική στιγμή. Φυσικά του Νίκου Αναστασιάδη ο οποίος όμως είναι Έλληνας.

Κάναμε ένα πολυτελές δείπνο για να φάει γαρίδες ο Κάρολος και η Καμίλα, θεσμικά ανύπαρκτη ακόμα και για την ίδια την Μεγάλη Βρετανία. Καταντήσαμε την πατρίδα μας παρία του πολιτισμένου κόσμου.

Επιτρέψαμε στην κυρία Σακελλαρόπουλου να εκπροσωπεί το ελληνικό έθνος. Αυτό που πολέμησε «για του Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδος την ελευθερία». Μία πρόεδρος που για πρώτη φορά δεν χειροκροτήθηκε από κανέναν, όταν τελείωσε την ομιλία της! Ναι, σε μία ιστορική στιγμή, ουδείς χειροκρότησε την πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ομιλία της.

Επιτρέψαμε στην κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου να οργανώσει αυτή την ιστορική στιγμή. Και η κυρία Αγγελοπούλου την συνέκρινε με την ανεξαρτησία του Μπαγκλαντές. Δεν φταίει η κυρία Αγγελοπούλου, εμείς φταίμε.

Επιτρέψαμε να γίνει εορτασμός απουσία της ορθόδοξης εκκλησίας. Αλήθεια, που ήταν ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος; Αρνήθηκε να συμμετέχει; Ή μήπως δεν κλήθηκε καν να συμμετέχει; Εδώ οφείλουν άμεσα οι αρμόδιοι μία απάντηση.

Είμαστε κύριοι υπεύθυνοι για αυτή την κατάντια της πατρίδας μας που κάποιοι ήρωες την απελευθέρωσαν με το αίμα τους. Και μετά το σημερινό αίσχος, τους οφείλουμε μία μεγάλη συγνώμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ