Τίναξαν στον αέρα τον τουρισμό με την ανικανότητα τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαυρα μαντάτα για τον Ελληνικό τουρισμό η απόφαση της  Βρετανίας  να αφήσει εκτός πράσινης λίστας την Ελλάδα, μια απόφαση που θα επηρεάσει και άλλες χώρες καθώς κανείς δεν θα πάει για διακοπές σε μια χώρα που είναι επικίνδυνη.

Θεοχάρης και Μητσοτάκης που υποτίθεται είχαν εξασφαλίσει την Βρετανική στήριξη στον Ελληνικό τουρισμό και αυτό το καλοκαίρι, πιάστηκαν κορόιδα καθώς η Ελλάδα μπήκε στην πορτοκαλί λίστα που σημαίνει ότι αν την επισκεφτεί κάποιος Βρετανός τουρίστας μετά θα πρέπει όταν επιστρέψει στη χώρα του να μπει σε 10ημερη κατ’ οίκον καραντίνα.

4E18CAE7 36A6 488C 9A6A 2331E963B3DC

Παρά τις θυσίες και τις προσπάθειες του ελληνικού λαού και το σκληρότατο lockdown δεν τα καταφέραμε. Η χώρα πλέον είναι αμφίβολο αν θα έχει μια αξιόλογη τουριστική περίοδο με την οικονομία μας πλέον στο χείλος της καταστροφής.

Εκτός βέβαια και αν ο σκοπός ήταν αυτός. Να στρωθεί ο δρόμος για την επιστροφή του ΔΝΤ στη χώρα μας, κάτι που βέβαια δεν πιστεύουμε καθώς καμία ελληνική κυβέρνηση δεν θα επιδίωκε να συμβεί.

Οι εξελιξεις τις επόμενες μέρες θα είναι ραγδαιες. Ειδικά αν οι Έλληνες επιχειρηματιες υποχρεωθούν να μειώσουν και άλλο τις τιμές ώστε να γίνουμε περισσότερο ελκυστικοί, προσφέροντας φθηνότερες διακοπές σαν αντιστάθμισμα για την αποτυχία να μπει η Ελλάδα στην πράσινη λίστα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ