Σε πολιτικό και δικαστικό «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση της φονικής έκρηξης στο εργοστάσιο της μπισκοτοβιομηχανίας «Βιολάντα», καθώς το απολογητικό υπόμνημα του ιδιοκτήτη, Κωνσταντίνου Τζιωρτζιώτη, φέρνει στο προσκήνιο την εμπλοκή του νυν Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου.
Το 24σέλιδο «κατηγορητήριο» του ιδιοκτήτη
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Kontra News, ο προφυλακισμένος πλέον ιδιοκτήτης της «Βιολάντα», κατά την πεντάωρη απολογία του στον ανακριτή Τρικάλων, κατέθεσε ένα πολυσέλιδο υπόμνημα στο οποίο επιδιώκει να μετακυλήσει την ευθύνη για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων στους τεχνικούς επιστήμονες που υπέγραψαν τις μελέτες.
Κεντρικό πρόσωπο στις αναφορές του Τζιωρτζιώτη είναι ο Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος πριν την ενασχόλησή του με την πολιτική, δραστηριοποιούνταν ως ηλεκτρολόγος μηχανολόγος μηχανικός στα Τρίκαλα.
