Ράπερ εκτέλεσε τον Αμερικανό δημοσιογράφο ! Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
image
 
Oι βρετανικές αρχές πιστεύουν ότι βρίσκονται στα ίχνη του τζιχαντιστή που αποκεφάλισε μπροστά στην κάμερα τον Αμερικανό δημοσιογράφο James Foley.
Δημοσίευμα της Daily Mail πρόκειται για τον βρετανό ράπερ Abdel-Majed Abdel Bary, ο οποίος πιθανολογείται ότι είναι ο
 

“Τζον”, ενώ οι άλλοι δύο, επίσης γνωστοί για τη δράση τους τζιχαντιστές, συμμέτοχοι στη δολοφονία, φέρονται να είναι ο Abu Abdullah al-Britani και ο Abu Hussein al-Britani, γνωστοί ως “The Beatles”.
Ο νεαρός ράπερ μεγάλωσε με τη μητέρα του στο ανατολικό Λονδίνο σε μία πολυτελή κατοικία, αξίας ενός εκατομμυρίου λιρών, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα.
Ωστόσο, όσο μεγάλωνε εξέφραζε σκληροπυρηνικές πεποιθήσεις έπειτα από τη βρετανική συμμετοχή στον πόλεμο του Ιράκ και το Αφγανιστάν, με αποτέλεσμα να έρθει σε επαφή με ιμάμηδες και στη συνέχεια να εγκαταλείψει το Λονδίνο για τη Συρία, όπου λέγεται ότι εντάχθηκε στους κόλπους του Ισλαμικού Κράτους. Μάλιστα, προ ημερών είχε κυκλοφορήσει μία φωτογραφία του που τον απεικόνιζε να κρατά ένα κεφάλι άνδρα.
Ο δεύτερος πιθανός “Τζον” είναι ο χάκερ Abu Hussein al-Britani, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Junaid Hussain ο οποίος ζούσε στο Bergigham και φυλακίστηκε το 2012 καθώς υπέκλεψε προσωπικά στοιχεία του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας, Tony Blair. Ωστόσο πριν ένα χρόνο κατά τη διάρκεια άδειας από τη φυλακή, κατάφερε να εγκαταλείψει τη χώρα και να μεταβεί στη Συρία. Ο χάκερ λέγεται πως κρύβεται πίσω από κυβερνο-επιθέσεις σε βρετανικές τράπεζες.
Την ίδια στιγμή, ο «εγκέφαλος» της διαδικτυακής προπαγάνδας του ΙΚΙΛ, Abu Abdullah al-Britani πιθανολογείται πως είναι ο δολοφόνος του Αμερικανού ρεπόρτερ.
Σύμφωνα με το BBC, σε τρεις Βρετανοί τζιχαντιστές είχαν αναθέσει οι ισλαμιστές να φρουρούν τους ξένους κρατούμενους. Φαίνεται ότι σ’ αυτούς τους τρεις είχαν δώσει παρατσούκλια από τους Beatles εξαιτίας της καταγωγής τους.
Η Βρετανία, που μετρά περίπου 2,7 εκατομμύρια μουσουλμάνους σε συνολικό πληθυσμό 63 εκατομμυρίων κατοίκων, είχε προειδοποιήσει στο παρελθόν για τον υψηλό αριθμό Βρετανών που φεύγουν από τη χώρα για να πολεμήσουν στη Συρία και το Ιράκ. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που Βρετανοί υπήκοοι εμφανίζονται σε βίντεο ισλαμιστικών οργανώσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ