ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και οι διεφθαρμένοι πολιτικοί παραδίδουν τον ορυκτο πλούτο στον Ρότσιλντ!
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
hellasforce.com
«φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης» λέει η παροιμία και έτσι φωνάζουν «μαζί τα φάγαμε» οι διεφθαρμένοι πολιτικοί στο λαό που δεινοπαθεί !
Η εταιρεία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε. μέλος του Ομίλου S&B αφού απέκτησε εθνικό ορυκτό πλούτο για ένα κομμάτι ψωμί, όχι γιατί είχε τις καλές διασυνδέσεις ως μέλος της εταιρείας της “εξαδέλφης” Παπακωνσταντίνου, της γνωστή που διέγραψαν από την λίστα Λαγκαρντ, αλλά γιατί έκανε την καλύτερη προσφορά (εδώ γελάνε)
Οπως σε κάθε ξεπουλημενη ιδιωτικοποίηση, έβγαλαν την εταιρία στο Λουξεμβούργο για να τα φάνε μόνοι τους τον πλούτο που ανήκει δικαιωματικά στο Εθνος των Ελληνων
Αυτά το καλά παιδιά κατά τα πρότυπα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Πρωτοσελιδα – Ειδήσεις