ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ συνεντευξη του Τζιμη Πανουση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

πανουσηςΑποχαιρετήσαμε τον Παντελίδη, παντρέψαμε τον Βουτσά και το γλεντάει με την όπισθεν, κατά δήλωσή του, ο Γκλέτσος.

«Τώρα τους έπιασε ο πόνος για τους ομοφυλόφιλους; Δηλαδή εγώ αν είχα βίτσιο να γλείφω τις μασχάλες της άλλης χρειάζεται και κρατική έγκριση για να το κάνω; Ο άλλος θέλει να τον παίρνει, χρειάζεται και χαρτί για να τον δεχτεί ο παπάς και ο μπάτσος, τι να πω; Εγώ ασχολούμαι με τα αστρολογικά και έχω καταλάβει τι γίνεται. Η Ελλάδα είναι σαν εμένα: Υδροχόος με ωροσκόπο Σκορπιό και έχουμε ανάδρομο Ποσειδώνα, πράγμα που σημαίνει ότι όλα έρχονται ανάποδα. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Περιμέναμε να παντρευτεί ο Παντελίδης, να αποχαιρετήσουμε τον Βουτσά και να χαιρόμαστε με τον εθνικό μας επιβήτορα, τον Γκλέτσο. Κοιτάξτε τι έγινε: Αποχαιρετήσαμε τον Παντελίδη, παντρέψαμε τον Βουτσά και το γλεντάει με την όπισθεν, κατά δήλωσή του, ο Γκλέτσος», είπε ο Τζίμης Πανούσης.

Δειτε εδω ολο το κειμενο της συνεντευξης:

http://olympia.gr/2016/03/28/%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84/ ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *