Ο απολογισμός της συμφοράς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρ’ όλο που έφτιαξαν στον ΕΟΔΥ διπλά (2) βιβλία καταγραφής κρουσμάτων από τον ιό και επίσης δημιούργησαν δύο (2) επιτροπές επιστημόνων που εισηγούνται κατά πως φάνηκε λήψη μέτρων ανάλογα με τα συμφέροντα της κυβέρνησης, αυτό που κατάφεραν στο τέλος μετά από ένα χρόνο προσπαθειών, ήταν μία τρύπα στο νερό, κυριολεκτικά!

Για γέλια και για κλάματα που ο θεοσεβούμενος Τσιόδρας με τις ψαλμωδίες του στις εκκλησίες, συμμετέχει και στις δύο επιτροπές, αλλά και ότι στη μία εξ αυτών υπάρχει και η απαραίτητη ειδικότητα με «ανυπέρβλητες» γνώσεις επιδημιολογίας, αυτή του πλαστικού χειρούργου (!) (πρόεδρος ΠΙΣ). 

Εγκλεισμοί και lockdown καλά κρατούν για μήνες, τα κρούσματα αντί να μειώνονται ζουν και βασιλεύουν, οι νεκροί αυξάνονται, οι εμβολιασμοί ένα μπάχαλο, οι ΜΕΘ τέλος, μερικοί Αϊνστάϊν στις επιτροπές βρίσκουν τη μια χαζή αιτία μετά την άλλη για να δικαιολογηθούν, ενώ κάποιοι δεν άντεξαν και άρχισαν να αντιστέκονται στα συνεχόμενα ψέματα. 

Οι νεοναζί τουρκογερμανοί κατέλαβαν με το έτσι θέλω Αιγαίο, Αν. Μεσόγειο και προχωρούν στον Έβρο με στρατιωτικές επιχειρήσεις και εμείς σπεύδουμε να τους βοηθήσουμε με επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο, για το οποίο ευτυχώς μετά την αντίσταση των Εβριτών ο Μωϋσής έκανε πίσω, αλλά και με προσπάθειες για αναγνώριση «τουρκικής» μειονότητας. Σαν αποτέλεσμα, εφαρμόζοντας πολιτικές αλά Σημίτη, χάσαμε εθνική κυριαρχία χωρίς να κουνηθεί φύλλο, η οικονομία καταβαραθρώνεται, τα λουκέτα αναμένεται να αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο, η ανεργία εκτινάχθηκε στα ύψη, η παιδεραστία μαζί με τους κάθε λογής βιαστές διαπλέκεται μέχρι τα ανώτατα πολιτικά κλιμάκια και ο Ανέμελος στον κόσμο του – πέρα βρέχει.

Για το μέγιστο θέμα απώλειας εθνικής κυριαρχίας σε Αιγαίο, Αν. Μεσόγειο και Έβρο, οι αενάως πανέτοιμοι μακεδονομάχοι και τα τσιτάχ απείρου κάλους έχουν, εκτός από τη συνεχή συμπαράσταση των σημιτο-υβριδίων, και την αμέριστη υποστήριξη του «πατριωτικού» ΕΛΙΑΜΕΠ, το οποίο διαθέτει στις δυνάμεις του καθηγητές (!) που μας προετοιμάζουν με εκφοβισμό και ηττοπάθεια για την κατάληψη νησιών (Καστελόριζο) από τους τουρκογερμανούς, οι οποίοι καθηγητές όταν αντιμετωπίζονται όπως πρέπει επιδεικνύουν το ήθος τους με βρισιές!

Όλα αυτά για αργυρώνητους δημοσκόπους και πετσοΜΜΕ δεν είναι τίποτα. Όλα βαίνουν καλώς! Με το ζόρι να αποκτήσουμε όλοι το «Σύνδρομο της Στοκχόλμης». Υπάρχει και ένας ιός να διαχειριστούν οι Μωϋσήδες! Σπίτι όλοι – Δεν χρειάζονται επί πλέον και διαδηλώσεις.

Δημήτρης Μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ