25/06/2021

Άριστη αξιοπιστία και από την Κεραμέως

Από τις διαβεβαιώσεις της Κεραμέως, για μηδενικό κόστος για τον φορολογούμενο σχετικά με την σύμβαση με την CISCO στο κόστος 2 εκατομμυρίων ευρώ και bonus τα προσωπικά δεδομένα 1,5 εκ. πολιτών.

B45D4B89 BDE2 4A82 910E 686FC43F54D6

Πηγή φωτογραφίας: jodi.graphics

Η Νίκη Κεραμέως σύμφωνα με τη σύμβαση με την Cisco που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, έδωσε στην εταιρεία την δυνατότητα να εκμεταλλευτεί όπως θέλει, τα μεταδεδομένα των περίπου 1,5 εκατομμύριο χρηστών της πλατφόρμας.
Πρώτη φορά κυβέρνηση γίνεται dealer των προσωπικών δεδομένων των πολιτών.

Μετά την εμπλοκή της Palantir και της Cisco είναι δεδομένο πως στην καλύτερη περίπτωση η κυβέρνηση “πουλάει” τα μεταδεδομένα, δηλαδή την συμπεριφορά μας στο διαδίκτυο, σε μεγάλες εταιρείες για να τα εκμεταλλευτούν με εμπορικό σκοπό.
Στην χειρότερη περίπτωση όμως, εγείρονται τεράστια ερωτήματα για τις μελλοντικές εκλογές και την διαφημιστική στόχευση των ψηφοφόρων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του κυβερνούν τόσους μήνες σαν μόνιμοι ηγεμόνες της χώρας, αδιαφορώντας για κάθε κραυγή διαμαρτυρίας. Με τέτοιου είδους συμβάσεις, πουλώντας τα στοιχεία των υπηκόων τους σε πολυεθνικούς κολοσσούς, μετατρέπουν τη χώρα σε αποικία, με κάθε επισημότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ