Ο Άρειος Πάγος δυστυχώς ξεπλένει τους διεφθαρμένους τραπεζίτες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατώτερη των περιστάσεων η ελληνική δικαιοσύνη, υποτάχτηκε στις μεθοδεύσεις του πολιτικού συστήματος προκειμένου να ξεπλύνει τους διεφθαρμένους τραπεζίτες που ζημίωσαν το έθνος κατά εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ.

Η απόφαση του Αρείου Πάγου να δώσει αμνηστία στους ανθρώπους που από προσωπικά διεφθαρμένα κίνητρα κατέστρεψαν την Ελλάδα για να πλουτίσουν αυτοί, οι όμοιοι τους και εκλεκτοί πολιτικών, συνιστά μία μελανή σελίδα στην ιστορία της ελληνικής δικαιοσύνης.

Έκλεψαν και μένουν ατιμώρητοι. Οι έλληνες πολίτες πλήρωσαν βαρύ τίμημα σε χρήμα και αίμα για αυτούς τους διεφθαρμένους, αλλά βλέπουν την δικαιοσύνη να μην τους δικαιώνει. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα επαναληφθεί. Πάλι θα συμβούν τα ίδια. Πάλι θα ληστέψουν το δημόσιο χρήμα, όπως βλέπετε να γίνεται τώρα με την σκανδαλώδη ανακεφαλαιοποίηση της Πειραιώς και το ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, και πάλι οι επόμενες γενιές θα πληρώνουν τις αμαρτίες μερικών διεφθαρμένων.

Ας βρεθεί κάποιος να τους σταματήσει. Αλλιώς το νεότερο ελληνικό έθνος έχει ημερομηνία λήξης. Αυτοί που ληστεύουν το δημόσιο χρήμα είναι οι εφιάλτες των καιρών μας. Ας το καταλάβουμε.

Ο Άρειος Πάγος… “αμνηστεύει” τραπεζίτες για τα “θαλασσοδάνεια”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ