Τελικά ο Ευαγγελατος έλεγε αλήθεια ένα μήνα περίπου πριν για το Μαξίμου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την οργή του Μαξίμου είχε προκαλέσει η αποκάλυψη από το δελτίο του Mega πριν λίγες βδομαδες ότι πάμε σε παράταση του lockdown ως τις 25 Απριλίου. Τότε του είχε ξεφύγει του Ευαγγελάτου με αποτέλεσμα να πέσουν βουνό οι διαψεύσεις από την κυβέρνηση.

Έξαλλοι στο Μαξίμου με τον Ευαγγελάτο που μετέδωσε από το Mega ότι μπορεί να πάμε σε παράταση του lockdown ως τις 25 Απριλίου

Τελικά φτάσαμε σήμερα στις 15 Απριλίου και έχουμε ακόμη lockdown και φυσικά δεν προβλέπεται καμία άρση ως τις 25 Απριλίου. Άρα ποιος έλεγε ψέματα; Ο Ευαγγελατος ή το Μαξίμου; Και αν κάποιοι πουν ότι ανοιξε το λιανεμπόριο, ανοίξαν και τα Λύκεια ας αναρωτηθούν πρώτα αν μπορούν να πάνε οπουδήποτε χωρίς να στείλουν sms στο 13033 ή στο 13032 και μετά ας μιλήσουν.

Lockdown και SMS στο 13033: Αυτή είναι η ημερομηνία που διαρρέουν από το Μαξίμου για κατάργηση των sms

Γιατί άρση του lockdown σημαίνει άρση της απαγόρευσης μετακίνησης, να μπορείς να πας όπου θες χωρίς περιορισμούς και όλα τα συναφή με τα μηνύματα. Εδώ καταντήσαμε για να ψωνίσεις σώβρακα να πρέπει να κάνεις πρώτα αίτηση στο κατάστημα διαδικτυακά και να κλείσεις ραντεβού για να δεχτεί το μαγαζί να ψωνίσεις σε συγκεκριμένη ώρα και με χρονικό περιορισμό ώστε να τελειώσεις γρήγορα τα ψώνια για να μπει και το επόμενο ραντεβού να ψωνίσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ