Στα άκρα η σύγκρουση γαλάζιων βουλευτών με το Μαξίμου για την Πελωνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικά οι Σαμαρικοι βουλευτές είναι εξοργισμένοι με όσα ήρθαν στο φως για τις αναρτήσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη και τα αιχμηρά tweets που είχε γράψει παλαιότερα, με την ιδιότητα της δημοσιογράφου, για τον Αντώνη Σαμαρά, για αρκετούς σημερινούς υπουργούς της κυβέρνησης όπως τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βοριδη και την Ορθοδοξία.

Μπράβο της – Χαστούκι της Πελωνη σε γαλάζιους υπουργούς και βουλευτές – Εγώ δεν σβήνω παλιά σχόλια και tweets

Μαλιστα υπάρχει συσπείρωση των γαλάζιων βουλευτών που αντιδρουν και ζητούν την απομάκρυνση της Πελωνη από το Μαξίμου και την κυβέρνηση.

Άφωνοι στο Μαξίμου με την κρυφοσυριζαια Πελωνη – Δείτε πως έσκαβε τον λάκο της ΝΔ

Χαρακτηριστικη ήταν η αντίδραση του βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη, που συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια από τους βουλευτές που αντιδρουν που έκανε χθες την αρχή και τωρα ακολουθούν και άλλοι.

Βρε μπαγάσα περνάς καλά εκεί πέρα στο Μαξίμου

Το ενδιαφέρον είναι ότι την ανάρτηση επικρότησαν (έκαναν like) και άλλοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, επίσης προερχόμενοι από το σαμαρικό μπλοκ. Χθες το απόγευμα στην κατηγορία αυτή ανήκαν οι Φώντας Μπαραλιάκος (Πιερίας), Δημήτρης Βαρτζόπουλος (Β’ Θεσσαλονίκης) και Μίλτος Χρυσομάλλης (Μεσσηνίας), ενώ προηγουμένως φέρεται ότι ήταν και άλλοι βουλευτές, οι οποίοι μετά τον θόρυβο που ξέσπασε έκαναν πίσω και ανακάλεσαν τον θετικό χαρακτηρισμό στην ανάρτηση.

Σείεται το Μαξίμου – Επίθεση γαλάζιου βουλευτή στην κυβερνητική εκπρόσωπο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ