Βαδίζει προς τον όλεθρο το ΠΑΣΟΚ – Αυτοκαταστρέφονται με κάθε δυνατό τρόπο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν είναι η μοίρα του ΠΑΣΟΚ σακατεμένη φταίνε το Φωφη και Λοβερδος. Γιατί και η σημερινή αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αλλά και πιθανός διάδοχος της, Ανδρέας Λοβερδος αποδεικνύονται με τις πράξεις τους πολιτικοί πολιτικοί απόγονοι των Σημίτη, Κουτσόγιωργα, Τσοχατζόπουλου, Παπαντωνίου.

Για άλλη μια φορά η Φωφη αποδείχτηκε δεκανίκι του Κώστα Σημιτη τον οποιο στήριξε για να επιθέτει στον Κώστα Καραμανλή, ελπίζοντας πως έτσι θα συσπειρώσει το ετοιμοθάνατο πλέον ΠΑΣΟΚ.

Πασοκ και ΚΙΝΑλ εξαϋλώνονται καθημερινά στην κοινωνία και την πολιτική ζωή.
Το «Σάββατο του Λαζάρου» υπήρξε μόνο μια φορά και η πολιτική «ταφόπλακα» έχει μπει μια για πάντα στο δημιούργημα του Ανδρέα Παπανδρέου. Μετά από αυτόν το χάος. Έφτασε το ΠΑΣΟΚ να έχει αρχηγό την κα Φώφη Γεννηματά και δελφίνο τον Λοβέρδο!

Στηρίζοντας λοιπόν τον «αλήστου μνήμης» Κώστα Σημίτη και την άθλια πολιτική του στα Εθνικά Θέματα, η κα Φώφη Γεννηματά και η ηγετική ομάδα, απλώς επιβεβαίωσε την πολιτική της καταγωγή: Ήταν, είναι και θα παραμείνει πολιτική απόγονος του Κώστα Σημίτη και των Μένιου Κουτσόγιωργα, Άκη Τσοχατζόπουλου και Γιάννου Παπαντωνίου…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ