Μας δουλεύουν οι μαλτέζοι! Κάνουν πλάτες τους τρομοκράτες των τούρκων!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώ έχουν περάσει άφθονες καραβιές με όπλα που απευθύνονται στους ισλαμιστές τρομοκράτες, μισθοφόρους των τούρκων στην Λιβύη, οι Μαλτέζοι που έχουν τεθεί στο πλευρό των τούρκων ανοιχτά, κατάσχεσαν ένα εμπορευματοκιβώτιο το οποίο όμως περιείχε μαϊμού καλάσνικοφ με προορισμό την Λιβύη! Και το ανακοίνωσαν μάλιστα με τυμπανοκρουσίες! Μιλάμε για το απόλυτο δούλεμα.
Βαλέτα.

Το Τμήμα Τελωνείων της Μάλτας ανακοίνωσε την κατάσχεση ενός εμπορευματοκιβωτίου που μεταφέρει περίπου 900 ψεύτικα ρωσικά τουφέκια AK-47, που προορίζονταν για τη Λιβύη.

Σήμερα, Τρίτη, η τελωνειακή διοίκηση αποκάλυψε ότι τα ψεύτικα τουφέκια βρέθηκαν κατά τη διάρκεια επιθεώρησης σε εμπορευματοκιβώτιο, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχαν το ίδιο σχήμα και κατά προσέγγιση  ίδιο βάρος με τα πραγματικά τουφέκια.

Η διοίκηση δήλωσε ότι μπορεί να προορίζεται για χρήση ως τουφέκια για στρατιωτική εκπαίδευση στη Λιβύη, όπως αναφέρει η εφημερίδα Times of Malta.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Συμβούλιο Παρακολούθησης Κυρώσεων υπό το φως των διεθνών κυρώσεων που επιβλήθηκαν στις πωλήσεις όπλων στη Λιβύη.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ