Έκαναν λαμπάδα την Φωφη στο ΠΑΣΟΚ και τωρα περιμένουν την αποκαθήλωση της από την ηγεσία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορεί τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής να κάνουν λαμπάδες με την Φωφη, ετοιμη να καεί το βράδυ της Αναστάσης, η κατάσταση όμως στο εσωτερικό το ΠΑΣΟΚ μόνο ρόδινη δεν είναι.

423BE732 39F6 4F43 9D67 4A16E5E6E0D7

Η αποκαθήλωση της Φωφης από την ηγεσία είναι πλέον θέμα χρόνου καθώς το ζήτημα είναι πλέον τυπικό γιατί ουσιαστικά το κόμμα είναι ανύπαρκτο. Το συντηρούν πλέον συγκεκριμένα εκδοτικά συστήματα που ευελπιστούν να πέσει στα χέρια τους μέσω της αλλαγής αρχηγού, όπως ακριβώς στο παρελθόν απέκτησαν και εφημερίδες και περιοδικά από εκδοτικά συγκροτήματα που κατέρρευσαν όπως καταρρέει το ΠΑΣΟΚ σήμερα.

Το κόμμα έχει πλέον συρρικνωθεί και οι πρόθυμοι δήθεν κεντροαριστεροί από την υποτιθέμενη κεντρώα δεξαμενή που κατά καιρούς προσδοκούσε το ΠΑΣΟΚ να ενσωματώσει έχουν πλέον μοιραστεί αναμεσα στη ΝΔ (οι περισσότεροι) και το ΣΥΡΙΖΑ ( οι υπόλοιποι) με το ΠΑΣΟΚ  να μην έχει πλέον καμία δεξαμενή πιθανών ψηφοφόρων διαθέσιμη.

Οι πρόωρες εκλογές θα αποτελέσουν το τελειωτικό χτύπημα στη Φωφη καθώς το κίνημα δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη παρουσία σε αυτές, με τον κίνδυνο μαλιστα να μείνει και εκτός βουλης, πλέον πιο ορατό από ποτέ.

Το brand name του ΠΑΣΟΚ μπορεί στη θεωρία να παραμένει ισχυρό στο θυμικό του κόσμου, στην πράξη όμως δεν αρκεί για να συνεχιστεί η πολιτική του ύπαρξη.

Όσοι περιμένουν να αναζωογονηθεί από τις στάχτες του απλώς πλανώνται. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ούτε κανάλι ούτε εφημερίδα να αγοράσει κάποιος τα εμπορικά του δικαιώματα ώστε να το ξανά αναστήσει.

kalinda

ΔΗΜΟΦΙΛΗ