Η διεθνής της ηρωίνης χτύπησε σχολείο θηλέων στο Αφγανιστάν με 50 νεκρούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχαμε προβλέψει ότι η απόφαση του Τζο Μπάιντεν να αποσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα από το Αφγανιστάν, θα προκαλέσει χάος. Όχι από τους Ταλιμπάν όπως προσπαθούν πολλοί να πείσουν την διεθνή κοινότητα, αφού οι τελευταίοι που θα έκανα τώρα τρομοκρατικές ενέργειες είναι οι Ταλιμπάν.

Μόνο ένας αδαής θα πίστευε ότι την ώρα που ο Αμερικανικός στρατός ετοιμάζεται να αποχωρήσει, οι Ταλιμπάν θα έκαναν λυσσαλέες τρομοκρατικές επιθέσεις, που φυσικά ως μόνο αποτέλεσμα έχουν την ακύρωση της απόφασης για αποχώρηση!
Οι νοσηροί εγκέφαλοι λοιπόν που έχουν βουτήξει στο αίμα την χώρα, είναι αυτοί που οργάνωσαν την έλευση του αμερικανικού στρατού εκεί.

55E40535 B686 4D8A BD77 8AF7BD23F762

Και πότε οργανώθηκε; Ο πολύς κόσμος πιστεύει πως αφορμή της εισβολή στο Αφγανιστάν ήταν η πτώση των δίδυμων πύργων. Κάποιο όμως οπαδοί θεωριών συνομωσίας, θεωρούν πως η στοχοποίηση των Ταλιμπάν έγινε όταν οι τελευταίοι αποφάσισαν να θέσουν εκτός νόμου την καλλιέργεια της παπαρούνας, στην οποία στηρίζεται σχεδόν το σύνολο της παραγωγής ηρωίνης παγκοσμίως.

Όσοι απέδειξαν με έρευνες και στοιχεία ότι οι δράστες ήταν Σαουδάραβες που δεν είχαν καμία σχέση με το Αφγανιστάν, απαξιώθηκαν, ενώ ο κύριος ερευνητής δολοφονήθηκε μαζί με ολόκληρη την οικογένεια του.

11η Σεπτεμβρίου: Ο Ήρωας που δολοφονήθηκε μαζί με τα παιδιά του.

Εκεί ξαφνικά, ενώ οι Ταλιμπάν είχαν την εξουσία για αρκετά χρόνια, όντας μάλιστα και σύμμαχοι των αμερικανών λόγω της αντιπαλότητας τους με τους Σοβιετικούς, ξαφνικά έγιναν «βάρβαροι που κακοποιούν γυναίκες». Τα προηγούμενα χρόνια όμως οι ίδιοι οι βάρβαροι που κακοποιούν γυναίκες, γινόντουσαν ακόμα και ταινίες στο Χόλιγουντ για τον δήθεν ηρωισμό τους.

Οι θλιβερές εικόνες με νατοϊκούς στρατιώτες να προστατεύουν φυτείες παπαρούνας, συγκλόνισαν τον κόσμο αλλά θάφτηκαν γρήγορα. Όπως επίσης τα σκάνδαλα με μαϊμού εταιρείες – εργολάβους στο Αφγανιστάν, που μετέφεραν ηρωίνη υπό νατοϊκή ομπρέλα.

Οι Ταλιμπάν λοιπόν αποκλείεται να κρύβονται πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Η διεθνής όμως της ηρωίνης που σκοτώνει και υποδουλώνει εκατομμύρια ανθρώπους ετησίως, ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις και έχει τη δύναμη να ξεκινήσει πολέμους, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να το κάνει.
Τουλάχιστον 50 νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός των βομβιστικών επιθέσεων κοντά σε σχολείο θηλέων σε συνοικία της Καμπούλ, στο Αφγανιστάν όπου κατοικούν κυρίως Χαζάροι σιίτες, όπως ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή το αφγανικό υπουργείο Εσωτερικών.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Τάρεκ Αριάν δήλωσε πως ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη χθες, μπροστά από το σχολείο Σάγεντ Αλ-Σουχάντα και πωςάλλες δύο βόμβες εξερράγησαν τη στιγμή που οι μαθήτριες έσπευδαν πανικόβλητες να βγουν από το σχολείο. Πρόσθεσε πως οι τραυματίες είναι περισσότεροι από 100 και πως τα περισσότερα θύματα είναι μαθήτριες. Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο πρακτορείο Ρόιτερς πως όλα τα θύματα, εκτός από επτά ή οκτώ, είναι μαθήτριες που επέστρεφαν στα σπίτια τους μετά το πέρας των μαθημάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ