«Σπαστά ελληνικά» οι βασανιστές δολοφόνοι της εικοσάχρονης μάνας στα Γλυκά Νερά; Ή κάτι άλλο;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σπαστά ελληνικά μιλούσαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι βασανιστές – δολοφόνοι κουκουλοφόροι που διέπραξαν ένα απίστευτο έγκλημα στα Γλυκά Νερά στις 4 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο ένας από τους τρεις μιλούσε καλά ελληνικά, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα πως είναι ημεδαπός ή πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Αυτά πάντα σύμφωνα με την πρώτη κατάθεση που έχει δώσει ο σύζυγός της, που όμως διερευνάται λεπτομερώς από τις αρχές. Οι οποίες σε αυτό το σημείο δεν αποκλείουν οτιδήποτε.

Σοκαρισμένος ο σύζυγος της 20χρονης μητέρας που άφησαν νεκρή οι ληστές δίπλα στο μωρό της στα Γλυκά Νερά

Οι κουκουλοφόροι βασάνισαν μέχρι θανάτου την είκοσάχρονη μητέρα μπροστά στο ενός έτους βρέφος της, πιστεύοντας ότι γνωρίζει που βρίσκονται τα χρήματα στο σπίτι και δεν τους έλεγε. Να σημειωθεί ότι ήδη είχαν στα χέρια τους 13.000 € μετρητά από την οικογένεια καθώς και τα χρυσαφικά!

Κατά την εισβολή τους, δολοφόνησαν το σκύλο της οικογένειας των οποίο και τον κρέμασαν. Ο σύζυγος, πιλότος 32 ετών που άκουγε τα καθάρματα να δολοφονούν την γυναίκα του ανήμπορος να αντιδράσει καθώς τον είχαν δέσει σε καρέκλα, βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, αλλά οι πρώτες μαρτυρίες του έχουν κάνει τις αρχές να εξαπολύσουν ανθρωποκυνηγητό. Ενώ το εγκληματολογικό της ασφάλειας Αττικής συλλέγει κάθε στοιχείο που μπορεί να δώσει πληροφορίες για το DNA των δραστών, που κατά πάσα πιθανότητα είναι σεσημασμένοι αλλοδαποί. Και το γενετικό υλικό μπορεί να αποκαλύψει την ταυτότητα τους.

Σε κάθε περίπτωση, Και το σενάριο του οικείου περιβάλλοντος δεν έχει αποκλειστεί από την ασφάλεια Αττικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ