Ο Σκάι που επέκρινε την στάση του σώματος Παυλόπουλου, κατάπιε το φιλί Δένδια αμάσητο…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα μικρό δείγμα μιας τεράστιας προπαγάνδας. Θυμάστε πως είχε αντιμετωπίσει ο Σκάι την επίσκεψη Ερντογάν στο προεδρικό μέγαρο; Τι λιβέλους μετέδιδε για την στάση του σώματος Παυλόπουλου, προκειμένου να κρύψει την στάση του τέως Προέδρου η οποία ήταν η πλέον αποφασιστική στάση που επέδειξε πότε η Ελλάδα απέναντι στην Τουρκία;

Όπως φυσικά αποδείχτηκε στην συνέχεια και καταγράφηκε από την ιστορία. Ο Ερντογάν έπειτα από την επίσκεψη στο προεδρικό, πήγε στην Θράκη, όπου δεν τόλμησε να μιλήσει για τουρκική μειονότητα, ουδείς τόλμησε να διώξει τους έλληνες δημοσιογράφους όπως έγινε σήμερα, αντίθετα η υπερήφανη «στάση Παυλόπουλου» ήταν αυτή που γλίτωσε την Ελλάδα από μία εθνική ταπείνωση. Αποδεικνύοντας παράλληλα ότι οι τούρκοι εάν έχουν απέναντι τους μία δυναμική κυβέρνηση, δεν τολμούν να κάνουν προκλήσεις.

Σήμερα λοιπόν, το ίδιο κανάλι που επέκρινε τον τρόπο που καθόταν ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας στον καναπέ του προεδρικού, κατάπιε αμάσητα τα φιλιά του Δένδια σε έναν άνθρωπο που μόλις είχε προσβάλει την χώρα μας, είχε αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία, είχε ξεδιπλώσει το βρώμικο σχέδιο της Τουρκίας για κοσοβοποίηση της Θράκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ