Συμμορία οπλισμένων Αλβανών μπράβων, εισέβαλε το ξημερωμα της Κυριακής σε καφέ στη Χαλκιδική και τραυμάτισε ένα 20χρονο συνιδιοκτήτη με πιστόλι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καθε μέρα και κάτι καινούργιο σε αυτή τη χώρα που ξεπερνά σε αστυνομικό δελτίο πλέον ακόμη και εμπόλεμες ζώνες. Μεσα στην άγρια νύχτα, προς το ξημερωμα της Κυριακής, ομάδα μπράβων, εισέβαλαν σε καφέ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής και επιτέθηκαν σε 20χρονο, ο οποίος βρισκόταν εκεί και φέρεται ως μέτοχος του καταστήματος.

Ο 20χρονος έτρεξε για να σωθει προς το εσωτερικό του καταστήματος, αλλά τρεις από τους δράστες τον καταδίωξαν, τον έφτασαν και τον γρονθοκόπησαν, ενώ ο ένας τον πυροβόλησε με πιστόλι.

Οι δράστες διέφυγαν, ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Μετά απο επέμβαση της αστυνομίας, ταυτοποιήθηκαν δύο από τους τρεις δράστες του επεισοδίου. Πρόκειται για έναν 21χρονο και ένα 29χρονο Αλβανικής καταγωγής, που φέρονται ότι ανήκουν σε ομάδα μπράβων της Θεσσαλονίκης.

Το κίνητρο της επίθεσης ήταν πιθανότατα οικονομικές διαφορές που σχετίζονται με «προστασία», που ζητούν τα μέλη της ομάδας των εκβιαστών στην περιοχή της Χαλκιδικής, τώρα που έχει αρχίσει η λειτουργία των καταστημάτων, λόγω τουριστικής περιόδου, καθως οι αρχές δεν μπορούν πλέον να ελέγξουν την κατάσταση, αφού για μήνες το μόνο που έκαναν ήταν να σχολουνται με το κυνήγι των νεαρών που έκαναν κορωνοαπρτι τα βραδιά στις πλατείες και με τον έλεγχο για τους παραβάτες του lockdown τα πρωινά. Η αποδιοργάνωση τους ειναι πλέον εμφανής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ