ΛΑΡΚΟ: Η κυβέρνηση δίνει τη «χαριστική βολή»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κυβέρνηση δίνει τη «χαριστική βολή» σε ό,τι έχει απομείνει από τη βαριά βιομηχανία στην χώρα και οδηγώντας σε οικονομικό μαρασμό ολόκληρες περιοχές και χιλιάδες νοικοκυριά. Σε δύο 24ωρα οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ θα οδηγηθούν στην ανεργία καθώς οι συμβάσεις τους λήγουν στις 12 Μαΐου.

Το πρωί της Παρασκευής, εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, μαζί με σωματεία της Αττικής πραγματοποίησαν κινητοποίηση έξω από το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα, με βασικό σύνθημα «δεν βγαίνουμε έξω από τις δουλειές μας και τα σπίτια μας». Η κινητοποίηση θα συνεχιστεί με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7 μμ στο Σύνταγμα. Κρέμασαν πανό των σωματείων της ΛΑΡΚΟ στην πρόσοψη του υπουργείου που έγραφε: «Όχι στο κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ, όχι στις απολύσεις, στον μαρασμό του τόπου. Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ».

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, γενικός γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας, τόνισε ότι κάτω από την πίεση που άσκησε η κινητοποίηση κατάφεραν να οριστεί συνάντηση με τα συναρμόδια υπουργεία, η οποία θα γίνει σήμερα Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι, στο υπουργείο Οικονομικών. Ενημέρωσε επίσης ότι η κατάληψη στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στην Λάρυμνα συνεχίζεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ