Κατόπιν συνεργασίας της ΕΥΠ με τις Υπηρεσίες Ασφαλείας της Άγκυρας, συνελήφθη Τούρκος κακοποιός στους Αμπελοκήπους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τούρκος κακοποιός, για τον οποίο εκκρεμούσαν 14 εντάλματα στην χώρα του, συνελήφθη έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση στους Αμπελόκηπους. Την περασμένη Παρασκευή και κατόπιν συνεργασίας της ΕΥΠ με τις Yπηρεσίες Ασφαλείας της Άγκυρας, αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον διαβόητο εγκληματία με τα αρχικά R.B.

Θεωρείται αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης με έδρα τα Άδανα, που διακινεί ναρκωτικά και όπλα ενώ κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Είχε βρει καταφύγιο στην Ελλάδα, προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη από τις τουρκικές Αρχές.

Η έρευνα για τον R.B. ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν έγινε έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε πολυτελή κατοικία δύο Τούρκων στα Χανιά. Ήταν στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ για ενδεχόμενες σχέσεις τους με την εγκληματική οργάνωση του καταζητουμένου που συνελήφθη στους Αμπελόκηπους. Στην οικία των Χανίων βρέθηκαν ένα πιστόλι και σφαίρες.

Οι ελληνικές Αρχές εξετάζουν ακόμη τις προθέσεις των δύο Τούρκων στην χώρα μας. Ο ένας κρατείται και θα κινηθούν οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην Τουρκία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ