Τουρκικός στρατός: Η άσκηση EFES-2024 συνεχίζεται- «Χτυπήθηκαν οι στόχοι με πλήρη ακρίβεια»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η άσκηση EFES-2024, γράφουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, στην οποία συμμετέχουν 45 χώρες και περίπου 11 χιλιάδες άτομα.

Η άσκηση EFES-2024, η μεγαλύτερη κοινή άσκηση της Τουρκίας, που ακολουθείται στενά από τον κόσμο, ξεκίνησε στην περιοχή Σεφεριχισάρ της Σμύρνης.

Η άσκηση, όπου οι τοπικές και εθνικές τεχνολογίες έρχονται στο προσκήνιο, είναι η μεγαλύτερη συνδυασμένη κοινή άσκηση που διεξάγεται στην περιοχή .

Επιπλέον, ο χώρος άσκησης περιλαμβάνει και την Έκθεση Προϊόντων Αμυντικής Βιομηχανίας, όπου εκτίθενται προϊόντα που παράγονται σε τοπικό και εθνικό επίπεδο από 47 εταιρείες της αμυντικής βιομηχανίας υπό τον συντονισμό της Προεδρίας των Αμυντικών Βιομηχανιών (SSB) και στον κατάλογο των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας  Γιασάρ Γκιουλέρ, ο οποίος παρακολούθησε την ημερήσια φάση της άσκησης, συνοδευόταν από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατηγού Μετίν Γκιουράκ, τον Διοικητή Ναυτικών Δυνάμεων Ναύαρχο Ερτζούμεντ Τατλίογλου, τον Διοικητή των Χερσαίων Δυνάμεων Στρατηγό Σελτζούκ Μπαϊρακτάρογλου και τον Διοικητή της Πολεμικής Αεροπορίας Στρατηγό Ζίγια Τζεμάλ Καντίογλου.

Αναδεικνύονται οι τουρκικές εταιρείες αμυντικής βιομηχανίας

Από την άλλη πλευρά, η άσκηση επιτρέπει στις συμμετέχουσες χώρες να δουν στο πεδίο τις δυνατότητες των τουρκικών εταιρειών αμυντικής βιομηχανίας, οι οποίες αναπτύσσουν και παράγουν πολλά συστήματα, από UCAV, ελικόπτερα, πολεμικά πλοία, πυρομαχικά, συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου έως συστήματα ραντάρ, και τους προσφέρουν την τουρκική υπηρεσία των δυνάμεων ασφαλείας.

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ