Η τεράστια επιτυχία της τουρκικής εταιρείας μη επανδρωμένων αεροχημάτων Baykar

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Γενικός Διευθυντής της Baykar, Χαλούκ Μπαϊρακτάρ, δήλωσε ότι η Baykar είναι μία από τις 10 μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρείες στην Τουρκία λέγοντας χαρακτηριστικά «Για πρώτη φορά στην ιστορία των εξαγωγών της Τουρκίας, μια αμυντική και αεροδιαστημική εταιρεία είναι μεταξύ των 10 κορυφαίων εξαγωγικών εταιρειών», σημειώνουν τα τουρκικά media.

Η τελετή απονομής των «Πρωταθλητών στις Εξαγωγές», που διοργανώθηκε από τη Συνέλευση Τούρκων Εξαγωγέων (TİM), πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Haliç στην Κωνσταντινούπολη, με τη συμμετοχή του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η Baykar, η πρωταθλήτρια εξαγωγών στην αμυντική και αεροδιαστημική βιομηχανία, έγινε μία από τις 10 μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρείες στην Τουρκία. Το βραβείο στην Baykar, παρέλαβε ο Χαλούκ Μπαϊρακτάρ από τον πρόεδρο Ερντογάν.

Χαλούκ Μπαϊρακτάρ: Ήμασταν μια μικρή εταιρεία χωρίς έσοδα επί 7 χρόνια

Ο Μπαϊρακτάρ στη διάρκεια της τελετής δήλωσε ότι είναι η εταιρεία Baykar εξάγει σήμερα στις περισσότερες χώρες στον κόσμο στον τομέα των UAV υψηλής τεχνολογίας:

«Για πρώτη φορά στην ιστορία των εξαγωγών της Τουρκίας, μια αμυντική και αεροδιαστημική εταιρεία έγινε ένας από τους 10 κορυφαίους εξαγωγείς Λοιπόν, η Baykar, η οποία ξεκίνησε ως πρωτοβουλία στον τομέα της τεχνολογίας UAV, πέτυχε αυτή την επιτυχία».

Έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν:

« Πώς φτάσαμε; Ξεκινήσαμε με το Bayraktar Mini UAV, στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Επενδύσαμε στην AR&GE (=Έρευνα και Ανάπτυξη) για 7 χρόνια και δεν κερδίσαμε ούτε μια δεκάρα σε αυτά τα 7 χρόνια».

«Πιστεύαμε στην τεχνολογία του μέλλοντος»

Ο Μπαϊρακτάρ τόνισε ότι ξόδεψαν όλο τους το κεφάλαιο σε δραστηριότητες τηςAR&GE και είπε:

«Ωστόσο, πιστεύαμε ότι τα UAV θα επέφεραν μια αλλαγή παραδείγματος στο πεδίο της μάχης και θα ήταν η τεχνολογία του μέλλοντος. Πιστεύοντας ότι αυτή η περιπέτεια που ξεκινήσαμε θα δημιουργήσει ένα σπινθηροβόλο εφέ για τη χώρα μας, δουλέψαμε μέρα και νύχτα με την ομάδα μας. Ανεβήκαμε τις σκάλες βήμα προς βήμα Ερευνήσαμε, αναπτύξαμε και παραγάγαμε εθνικά και μοναδικά, τα προετοιμάσαμε για είσοδο στο απόθεμα και είδαμε τα εθνικά μας UAV να αλλάζουν τον κόσμο.

 Σήμερα είμαστε μια μεγάλη οικογένεια 4.500 ατόμων. Πραγματοποιήσαμε όλα τα έργα μας εξ ολοκλήρου με δικούς μας πόρους. Γίναμε ο ηγέτης στις εξαγωγές με ένα μόνο προϊόν, το Bayraktar TB2 SİHA.

 Τώρα κάνουμε εξαγωγικές συμφωνίες για το Bayraktar AKINCI. Έχουμε υπογράψει εξαγωγικές συμβάσεις με 34 χώρες μέχρι στιγμής.

 Έχουμε γίνει μία από τις 100 μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο στον τομέα της άμυνας και της αεροδιαστημικής.

Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι. Αυτή η περηφάνια ανήκει επίσης στο έθνος μας, του οποίου την υποστήριξη αισθανόμαστε πάντα.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να είμαστε ωφέλιμοι για το έθνος μας και την ανθρωπότητα.

 Γιατί επόμενο είναι το Bayraktar KIZILELMA, το αγέραστο όνειρο και στόχος μας».

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ