Η Ελλάδα έκανε άσκηση διέλευσης του ποταμού Έβρου στα τουρκικά σύνορα (Τουρκικό Δημοσίευμα)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ελλάδα πραγματοποίησε άσκηση «Ποτάμια Οδός» στο σημείο μηδέν όπου βρίσκονται τα σύνορά της με την Τουρκία.

 Παρατηρητές από 6 χώρες παρακολούθησαν την άσκηση στην οποία χρησιμοποιήθηκαν τανκς και ελικόπτερα.

Οι παρατηρητές ήταν από τις ΗΠΑ, την Αίγυπτο, την Αρμενία, τη Βουλγαρία, την Ιταλία και την Κυπριακή Δημοκρατία οι οποίοι παρακολούθησαν την άσκηση διέλευσης των συνόρων που πραγματοποιήθηκε στη ζώνη μηδέν των συνόρων στον ποταμό Έβρο.

Χρησιμοποιήθηκαν βαριά όπλα

 

 Στην άσκηση που διοργανώθηκε με την επωνυμία «Ποτάμια Οδός 24», με τη συμμετοχή της 31ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού, της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού, του 730ου Τάγματος Μηχανικού Γεφυροσκευής και του 744ου Λόχου Γεφυροσκευής του 4ου Σώματος, του οποίου το κέντρο ασκήσεων βρίσκεται στην Ξάνθη.

Στόχος της άσκησης ήταν η πραγματοποίηση ρεαλιστικής εκπαίδευσης του προσωπικού σε αντικείμενα πλοήγησης τροχοφόρων οχημάτων και η τεχνική διέλευσης υδάτινων εμποδίων υπό τις συνθήκες ενός σύγχρονου πολεμικού περιβάλλοντος.

Άσκηση στο σημείο μηδέν κοντά στην Τουρκία

Η τελευταία φάση της άσκησης διεξήχθη από τη σκηνή παρατήρησης που είχε εγκατασταθεί σε περιοχή σχεδόν στο μηδέν του ποταμού Έβρου ο διοικητής των Ελληνικών Χερσαίων Δυνάμεων (ΓΕΣ) Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο διοικητής 1ης Στρατιάς / AB-OHQ αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος, Διοικητής 4ου Σώματος Αντιστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος, Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης (ΑΣΔΥΣ), Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπολομίτη, παρακολουθούσαν μαζί παρατηρητές από τις ΗΠΑ, την Αίγυπτο, την Αρμενία, τη Βουλγαρία, την Ιταλία και την Κύπρο.

Sozcu

The Hellenic Information Team

  1. Υπάρχουν 1.500 αντιδραστήρες (‘εμπορικοί’, ναυτικοί, πειραματικοί, εν αναμονή), που εξαρτώνται από τα ηλεκτρικά δίκτυα για την ψύξη τους. Τα λαμόγια δε λένε σε πολιτικούς & λοιπούς ότι τα ‘καταφύγια΄ είναι ΑΧΡΗΣΤΑ, αν οι 1.500 αντιδραστήρες εκραγούν, σε περίπτωση έστω και περιορισμένου πολέμου ή εκτεταμένου μπλακάουτ-χάους.
    Αν όμως αυτό μαθευτεί, τότε θα κοπεί και ο βήχας όσων εκτεθούν ότι εύχονται τον αφανισμό της ανθρωπότητας!
    https://GlobalBlackoutPrevention.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ