Αιγαιο: Eκδιώξεις των Eλλήνων βοσκών και των αιγοπροβάτων από τις νησίδες και βραχονησίδες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα αποτελέσματα της προσωπικής και της μυστικής διπλωματίας του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη γίνονται σιγά-σιγά γνωστά από τις ανακοινώσεις του Τούρκου Προέδρου κ. Ερντογάν και από τις δράσεις και ενέργειες του Έλληνα Πρωθυπουργού.

Μεταξύ των τελευταίων και οι εκδιώξεις των Eλλήνων βοσκών και των αιγοπροβάτων, σε πρώτη φάση, από τις νησίδες και βραχονησίδες Σύρνας και 6 άλλων νησίδων του Δήμου Αστυπάλαιας, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Και ως δικαιολογία διατυπώνονται ότι υπήρξε παρέμβαση από μία ομάδα οικολόγων για την υπερβόσκηση του τόπου καθόσον κινδυνεύει ένα είδος σαλιγκαριού, ένα είδος σαύρας και τα θαλασσοπούλια. Θα μπορούσε να διατυπωθεί ότι γίνεται πόλεμος μεταξύ αιγοπροβάτων και σαλιγκαριών, σαύρας και θαλασσοπουλιών. Διαβάστε την συνέχεια στο ANTINEWS

  1. Δηλαδή ο παππούς μου έφτασε μέχρι τη Σοφια πολεμώντας Τούρκους και βουλγαρους 1912 έως 1919 εφτα ολόκληρα
    για να έρθει ο Μητσοτάκης για δήθεν νηνεμία στο Αιγαίο να παραδίδει κυριαρχία και Κυριαρχικά δικαιώματα σε παναθλιους γενοκτονους του έθνους. Αυτό δεν πρέπει να περάσει έτσι….

  2. Κατά μάνα Κατά κιρη
    Αν θυμάστε τα λόγια τού πατέρα του
    Είμαι ο ποιο αδικημένος πολιτικός
    Ο
    Γιος τα κατάφερε
    Τού λίπη το όνομα Τσαουσέσκου

  3. Τι φτηνό ψέμα…. Επιβάλετε η παρουσία πληθυσμού και κτιρίου σε αυτά τα μικρά Ελληνικά νησιά….!!! Πόσο προδότες είναι…. Πότε θα κυβερνήσουν Έλληνες επιτέλους….!!!

  4. Ντροπή και ξεφτίλα. Πρέπει αυτά τα νησιά να κατοικούνται και όχι να τα παραδίδουμε στην Δανία και ορέξεις των Τούρκων. Ας παραμείνουν τα αιγοπρόβατα και ας φτιαχτεί ένα μικρό κατάλυμα για τον βοσκό. Αντιδράσετε.

    • Ξέχασαν να βάλουν 1 μικρό εκκλησάκι σε κάθε νησάκι τότε δεν έχουν κανένα δικαίωμα,,,,,,διόρθωσε την νύκτα να φτιαχτούν και με σημαία ,,,και φωτογραφίες όχι για διαφήμιση αλλά για τεκμηρίωση,,,,αλλά εγώ τα σκέφτομαι όλα και δεν πέφτω έξω ποτέ

  5. 60% των Ελλήνων σφυρίζουν αδιάφορα ! Για ποιους Έλληνες μιλάμε και ποια Ελλάδα.
    Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
    Και μη χειρότερα να λέμε .

    • αφου ολοι ειναι ζωα στην ελλαδα και ελληνιδες και ελληνες κριμα … πραγμματικα για το μυαλο του κοσμου … πραγματικα τοσο αδιαφορια τοση γελοιοτητα πραγματικα αν μπορουσα να φυγω θα εφευγα και δεν θα ξανα γυριζα ποτε … εχω σιχαθει τον κοσμο και τους πολτικους και αυτα που γινονται πραγματικα και μετα λεμε εχουν οι ελληνες μυαλο δεν εχουν ουτε στο ελαχιστο …. νεος κοσμος επερναν συνεντευξη και ελεγαν θα παμε για μπανιο αυριο αντι για ευρωεκλογες… τοσο ηλιθιοτητα τοσο ;

  6. δικαιολογια και καλα τα σαλιγκαρια και τα αλλα εχει συμφωνησει ηδη αν πουλησει ολη την ελλαδα … και θα το κανει και φυσικα θα φυγει νυχτα … να δουμε τωρα το θα γινει με την ουκρανια και την ρωσια τα χειροτερα εχουν ερθει … θα δινουμε στην ουκρανια 500.000.000 ευρω το χρονο για τα δικα τους καπριτσια ; δηλαδη με ξεπερναει η βλακεια της κυβερνησης οχι να μην δωσουμε τιποτα στην ουκρανια τους βοηθησαμε και ως εκει … ο πουτιν ηδη μας εχει στο στοχαστρο του απο της γελοιτητες της κυβερνησεις ελληνες ολοι στους δρομους !!!! αμεσα για διμαρτυριες ….φτανει η ασυδοσια που υπαρχει στην ελλαδα το ψεμα των πολιτικων και το πουλημα της ελλαδας … η τωρα η ποτε ! 60% αποχη της ευρωεκλογες πραγματικα εχουν μυαλο η ελληνες ; απο οτι φαινετε οχι ! πως μετα θελουμε να ειμαστε ανθρωοι πραγματικα απορω … με αυτον τον τον κοσμο σιχαινομαι καθημερινα που ειμαι ελληνας πραγματικα ομως ! η ηληθιοτητα με ξεπερναει !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ