Ο Μητσοτάκης εξόπλισε τον δολοφόνο των Ελλήνων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ερντογάν υποδέχτηκε τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας στην Άγκυρα, και η υποδοχή που έγινε στον Σάντσεθ δεν περιείχε «ιππικό» όπως η διθυραμβική του, ελέω Γκουτέρες, διορισμένου από το πουθενά, πρωθυπουργού της Λιβύης, και οι λόγοι λίγο πολύ είναι οι γνωστοί. Από τον Λίβυο, είχε μόνον να εισπράξει «χοντρά». Ενώ από τον Ισπανό μάλλον όχι. Απεναντίας…

Και έτσι όλα έδειξαν πως μπορεί ακόμα και σήμερα να στηθούν και επισήμως με την άδεια του Μητσοτάκη αυτήν τη φορά, τα τούρκικα ερευνητικά υδρογονανθράκων στο Αιγαίο, όπως και, ομοίως, να ξεκινήσει η διαδικασία παραλαβής από την Τουρκία, των F16 μαχητικών που τόσο λατρεύουν, από τις ΗΠΑ. Λέγεται δε πως οι υπογραφές έχουν ήδη τεθεί.

Και έτσι όλα πλέον δείχνουν πως μετά την «Βόρεια» που μόνο βόρεια δεν είναι, Μακεδονία του Τσίπρα, θα ακολουθήσει το «Ανατολικό» Αιγαίο του Μητσοτάκη, και αυτά χωρίς να έχει ειπωθεί, ακόμα, τίποτα για την κατεχόμενη Κύπρο, αυτή που οι κατέχοντες αυτήν την βάφτισαν «βόρεια» και προχωρούν. Ακάθεκτοι. Και εμείς απολαμβάνουμε το «καλό κλίμα» που μόνο τέτοιο δεν είναι, στις Ελληνοτουρκικές/Ελληνοσκοπιανές σχέσεις. Το ίδιο ισχύει και με την αναγνωρισμένη μέσα από διεθνείς συνθήκες ύπαρξη Ελληνικής μειονότητας στην Βόρεια Ήπειρο οποία και υποφέρει, και όλοι γνωρίζουμε το πως.

Συμπερασματικά όλα αυτά συμβαίνουν μετά από ανακοινώσεις για την «εξομάλυνση» των σχέσεων, και συμφωνίες για την διατήρηση ενός «καλού κλίματος»που διαχρονικά δεν υπάρχει.Ούτε ποτέ υπήρξε.

Το αντιθέτως, αντίθετο, ναι ήδη ξεκίνησε, επιβεβαιωμένο και με επίσημες σφραγίδες, από την επίσκεψη στην Ελλάδα του Ερντογάν αλλά και του Ράμα, για συνάντηση με τον Μητσοτάκη. Τι ωραία, ιδιαίτερα και με την ίδρυση/συμμετοχή και τουρκικής παράταξης στις εδώ πρόσφατες εκλογές.

Όλα λοιπόν αυτά συμβαίνουν εις βάρος της Ελλάδας, και θα πρέπει να γίνει τοποθέτηση, μέσα στο Κοινοβούλιο, όλων των κομμάτων και σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, με θέμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, καI για το πως τα σημερινά κόμματα αντιλαμβάνονται αυτόν. Μόνον έτσι θα καταλάβουμε το ποιοί είμαστε σήμερα, και το τι θέλουμε με την καθιέρωση με ψηφοφορία, μιας κοινής Εθνικής γραμμής, αμέσως μετά την διεξαγωγή Εθνικών εκλογών που δεν πρέπει να βραδύνουνε. ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ