Ψεύτης με πατέντα ο Στουρνάρας! Τον κάρφωσαν για τις συναντήσεις του στο Παρίσι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
stournaras_477_355
Συνάντηση με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ και τον επικεφαλής της Τρόικας στην Ελλάδα Πόλ Τόμσεν είχε την Τρίτη στο Παρίσι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
Από το υπουργείο Οικονομικών δεν είχε κοινοποιηθεί το παραμικρό για το ταξίδι του κ. Στουρνάρα στη γαλλική πρωτεύουσα και η επίσκεψη έγινε γνωστή χθες Τετάρτη.
Οταν διαπιστώθηκε πως ο Γιάννης Στουρνάρας βρίσκεται εκτός
 
 

 
Ελλάδας, καθώς δεν είχε ανακοινωθεί η πραγματοποίησή του και ο σκοπός του, επικράτησε σύγχυση. Επιστρέφοντας στην Αθήνα ο κ. Στουρνάρας διευκρίνισε πως είχε πάει στο Παρίσι για θέματα της ελληνικής Προεδρίας και του Ecofin.
Σήμερα Πέμπτη, σχολιάζοντας το ταξίδι του κ. Στουρνάρα στο Παρίσι πηγές του υπουργείου Οικονομικών δεν επιβεβαίωναν ότι ο κ. Στουρνάρας συναντήθηκε με την κυρία Λαγκάρντ και τον κ. Τόμσεν ενώ ο ίδιος το διέψευδε δηλώνοντας ότι εκείνος λέει πάντα την αλήθεια.
Οταν όμως κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας προγραμματισμένης ενημέρωσης ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις αποκάλυψε ότι υπήρξε συνάντηση της Κριστίν Λαγκάρντ και του Πολ Τόμσεν με τον Γιάννη Στουρνάρα κατάπιε τη γλώσσα του για το ψέμα που πούλαγε…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ