ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Νυρεμβεργη στους ναζι απο τους αγωνιστες του Ντόνετσκ: "Ξέρουμε ποιοι βομβάρδισαν το σχολείο και σκότωσαν τα παιδιά"

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

wpid 20141109111009“Ξερουμε τα ονόματα τους και τους τόπους διαμονής τους, θα πληρώσουν ολοι”
Αυτη την σφαγη παιδιών δεν την είδε η “πολιτισμένη δύση”. Μιλάμε για τον βομβαρδισμό με βαρυ πυροβολικό σε σχολείο του Ντόνετσκ, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωη τους μικρά παιδιά.
Σε συνεντευξη τυπου λοιπον, ο προεδρος της Λαϊκης Δημοκρατιας του Ντόνετσκ ανακοίνωσε πως εντόπισε τους δράστες της φρικτής επίθεσης οι οποίοι θα “εντοπιστούν και θα τιμωρηθούν”.
“Γνωρίζουμε τους ουλαμους που πραγματοποίησαν την επιθεση. Τον διοικητή, τους αξιωματικούς, τους πυροβολητές. Τα ονοματεπώνυμα τους και τους τόπους διαμονής τους. Θα τακτοποιησουμε και κάθε στρατιώτη που συμμετείχε στην επιθεση. Ολοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά” ηταν η λιτή ανακοινωση.

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *