Η πηγή του εκφασισμού της Ευρώπης είναι το ίδιο το ΔΝΤ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ukraine imf nazisΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σε πρωτοσέλιδο θέμα της με τίτλο «Πιέσεις του ΔΝΤ σε Μέρκελ για νέο Μνημόνιο» αναφέρει: «Παρά την αρχική στήριξη που είχε δείξει στο ελληνικό σχέδιο για έξοδο στις αγορές ώστε να καλύψει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ άλλαξε άρδην τη στάση της, ξεκαθαρίζοντας στο μέγαρο Μαξίμου ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αποδεχθεί τουλάχιστον για ακόμα ένα χρόνο την υπογραφή νέου Μνημονίου. Οι πιέσεις για…

την υπογραφή ενός ακόμα Μνημονίου με την Ελλάδα ξεκίνησαν από την πλευρά του ΔΝΤ και αποδέκτης έγινε ακόμα και η κ. Μέρκελ. Όπως αναφέρουν πηγές από την πλευρά των δανειστών, το ΔΝΤ δεν είδε με καλό μάτι τη διαφαινόμενη πρόθεση του Βερολίνου να παράσχει στήριξη στα ελληνικά σχέδια».

Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται πως η είσοδος από την πίσω πόρτα του ΔΝΤ στην Ευρώπη, με τον βρώμικο σχεδιασμό της συμμορίας Παπανδρέου, αποτελεί στην ουσία την κατάργηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ήδη είχε δεχθεί χτύπημα από την βουλιμική Γερμανία.

Για την ακρίβεια, το ΔΝΤ ήταν το πολύτιμο εργαλείο για να ξεδιπλώσει η Γερμανία το εθνικοσοσιαλιστικό της πρόσωπο, παρακάμπτοντας τις δεσμεύσεις της όπως αυτές προέκυπταν από την συνθήκη της Λισσαβόνας. Εν τέλει, όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Και τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι η Γερμανία θησαύρισε εις βάρος της Ελλάδας και άλλων χωρών, προβάλλοντας την πολιτική του ΔΝΤ που της επέτρεψε για ακόμα μια φορά να ασελγήσει σε εθνικές οικονομίες συγκαλύπτοντας παράλληλα μία σειρά εγκλημάτων που συνοψίζονται στο εξής δόγμα:

“Πάρε Λέοπαρντ, κλείσε με την Siemens και εμείς θα σου δώσουμε χαμηλότοκο, κρυφό δάνειο που θα το πληρώσουν τα εγγόνια σου”.

Αυτά τα μαύρα, επαχθή δάνεια μέσα σε μία νύχτα ξεπλύθηκαν μέσω του “μηχανισμού στήριξης”. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα είχαν ακυρωθεί από οποιαδήποτε κυβέρνηση που δεν συμμετείχε στο πάρτι της μίζας.

Διαβάστε επίσης:

Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με ντοκουμέντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ