8/03/2021

Δολάριο και γερουσία στήνουν σκηνικό ψυχρού πολέμου που μπορεί να καταλήξει σε ανεξέλεγκτη αιματοχυσία.

RUSSIA-OSSETIA-HOSTAGES-RESCUREΠοιοί ωθούν τον πλανήτη σε νέο ψυχρό πόλεμο

Οι εταιρείες που ετοιμάζονται να θησαυρίσουν πάνω στο αίμα των λαών της Ευρώπης

Ο εμφύλιος των Ρεπουμπλικάνων και οι χρηματοδότες της ρωσοφοβίας.

Όλα τα ονόματα.

Το δολάριο ενισχύθηκε για τρίτη διαδοχική εβδομάδα έναντι του γιεν, εξασφαλίζοντας κέρδη 2% και έχοντας αγγίξει τα 115,59 γιεν, τα υψηλότερα επίπεδα από το Νοέμβριο του 2007. Το δολάριο κατέγραψε εβδομαδιαία κέρδη 0,7% και έναντι του ευρώ- για τρίτη διαδοχική εβδομάδα-, με το ενιαίο νόμισμα να υποχωρεί στο 1,2445, αφότου άγγιξε χαμηλά 26 μηνών, στο 1,2357.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η Κίνα ενισχύεται οικονομικά, ενώ οι ΗΠΑ χάνουν σε ανταγωνιστικότητα παρά τα πρόσκαιρα κέρδη που… απολαμβάνουν λόγω της αυξησης των πετρελαϊκών συναλλαγών. Στρώνεται λοιπόν ένα ιδανικό χαλί για την “λοκομοτίβα” της Αμερικανικης οικονομίας, τα “γεράκια” της Ουάσιγκτον. Εδώ έρχεται και η πρόσφατη πολιτική εξέλιξη με την επικράτηση των Ρεπουμπλικανων στην Γερουσία.

NIGERIA AMNESTY ABUSESΜπορεί η 44χρονη Τζόνι Ερνστ, Ρεπουμπλικανή πολιτικός και βετεράνος πολέμου στο Ιράκ να έκανε την διαφορά υπέρ των Ρεπουμπλικάνων, η βαριά πολεμική βιομηχανία όμως δεν φαίνεται να ενστερνίζεται την επιχειρηματολογία της για δυναμική αντιμετώπιση των ισλαμιστών. Ο νέος ψυχρός πόλεμος είναι αυτός που θα εξασφαλίσει το πραγματικό χρήμα και ο εχθρός πρέπει οπωσδήποτε να είναι η Ρωσία. Έτσι, δεν θα πειραχθεί και η ισλαμιστική πελατεία των εμπόρων όπλων, το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία, παρά το ότι η πλειοψηφία των Ρεπουμπλικάνων δεν θέλουν καν να ακούν την λέξη “σύμμαχος” να συνοδεύει αυτές τις χώρες.

Η συντριπτική πλειοψηφία επίσης τόσο των Ρεπουμπλικανών όσο και των Δημοκρατικών, αρνείται να δεχθεί την Ρωσία ως αντίπαλο σε μία νέα ψυχροπολεμική διαμάχη παρά τις απέλπιδες προσπάθειες Μακέιν και Κλίντον αντίστοιχα να αναβιώσουν τον κομμμουνιστικό μπαμπούλα σε μία γενιά που βλέπει τσετσένους ισλαμιστές να σφάζουν αμάχους εντός των ΗΠΑ και Σαουδάραβες τρομοκράτες να τινάζουν στον αέρα το κέντρο του Αμερικανικου εμπορίου.

Και όμως, η κοινή γνώμη των ΗΠΑ έρχεται για άλλη μία φορά αντιμέτωπη με τα θηριώδη συμφέροντα που ταυτίζονται με πολιτικές και πρόσωπα που θα τις επιβάλλουν. Το Ολυμπία θα αποκαλύψει την ανθρωπογεωγραφία της πολιτικής σκηνής με τις ανάλογες εμπλεκόμενες εταιρείες και την επιχειρηματολογία που ενδέχεται να οδηγήσει σε παγκόσμιο ολοκαύτωμα.

Αρκετοί ρεπουμπλικάνοι λοιπόν θα ήθελαν να δουν Αμερικανούς στρατιώτες στο Ιράκ, να πολεμούν κατά της ISIS. Όμως η ρητορική κατά της επέμβασης σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση έδωσε την αφορμή στο αιμοσταγές σύστημα Μακέιν να προβάλλει βέτο σε οποιαδήποτε νέα επέμβαση στο Ιράκ, με πρόσχημα ότι η αποστολή στρατιωτών είναι τελείως ασύμφορη για το κράτος. Στην ουσία, ο Μακέιν που υποστηρίζεται από τα ισλαμικά και το τουρκικό λόμπι έπαιξε το χαρτί της οικονομίας λαϊκίστικα ώστε να ακυρώσει την προγενέστερη πολιτική Μπους χωρίς να έλθει σε ρήξη με το Ρεπουμπλικανικό σώμα. Είναι τουλάχιστον κωμική η εικόνα του Μακέιν να πουλά ευαισθησία απέναντι στο ψυχολογικό δράμα των βετεράνων, την ίδια στιγμή που συναντιόταν κρυφά με τους εκπροσώπους της ISIS, τους αντιπάλους των ΗΠΑ δηλαδή στο πεδίο μάχης.

Το πονηρό σημείο; Πριν τις εξελίξεις στην γερουσία, δεν είχε γίνει ούτε μία σφυγμομέτρηση για τις απόψεις των Αμερικανων πολιτων, ειδικά των ρεπουμπλικανων για ενδεχόμενη εμπλοκή των ΗΠΑ στην Ουκρανική κρίση. Για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες, το σημαντικότερο θέμα στον πολιτικό διάλογο δεν απετέλεσε ερώτημα δημοσκόπησης! Ο λόγος προφανής:
Αυτόματα η ατζέντα Μακέιν θα ακυρωνόταν αφού το εκλογικό σώμα δεν επιθυμεί καμμία εμπλοκή στην Ουκρανία.
Κλίντον: Ποιός λαός; Εμείς κάνουμε ότι μας πει ο Ροκφέλερ!
Ακόμα και η πολιτική πτώσης των τιμών του πετρελαίου ή της συμπίεσης ψυχρού LNG για μεταφορά στην Ευρώπη ώστε να πληγούν αντίστοιχα το Ιράν, η Βενεζουέλα και η Ρωσία, δεν θα έχουν κανένα θετικό αντίκτυπο στην πραγματική οικονομία, αντίθετα ειδικά στην περίπτωση του φυσικού αερίου θα προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές την στιγμή που το Ρωσικό ή το Νορβηγικό αέριο φτάνει σε χαμηλότατες τιμές στην Ευρωπαϊκή αγορά.
Όταν όμως το υπαγορεύει το πανίσχυρο Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων (CFR) του Ροκφέλερ, η λογική και το λαϊκό συμφέρον πάνε περίπατο. Όπως “ομολόγησε” η Χίλαρυ Κλίντον σε πρόσφατη ομιλία της:
Η ανθρωπογεωγραφία της γερουσίας και τα εταιρικά συμφέροντα.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εκπρόσωποι του Αμερικανικου λαού λειτουργούν ως εκπρόσωποι συμφερόντων και αυτός είναι ο λόγος που ο νέος “Ψυχρός Πόλεμος” κυριαρχεί αποκλειστικά στην πολιτική ατζέντα και όχι στον δημόσιο διαλογο. Πρώτος ο Αϊζενχάουερ είχε αναφερθεί στην διαπλοκή των πολεμικών βιομηχανιών καθιερώνοντας τον όρο “MIC” – Military Industrial Complex. Κάτι σαν τους δικούς μας “νταβατζήδες”.  Έπειτα από την συμφωνία σταδιακής απεμπλοκής από το Αφγανιστάν και το Ιράκ, το νέο “Σιδηρούν Παραπέτασμα” είναι ένα θεόσταλτο δώρο για το MIC, τις πολεμικές βιομηχανίες των ΗΠΑ και αρκετά πιο κερδοφόρο, ειδικά εάν το “φτηνό κρέας” το βάλουν οι χώρες – μέλη του ΝΑΤΟ που θα είναι και οι πελάτες για τα εξελιγμένα οπλικά συστήματα. Σαν τον καινούριο φορητό πύραυλο που κατασκεύασε η Raytheon.
Raytheon javelin missile(Φωτό). Το νέο αυτό “καλούδι”, συνιστά καθαρό κέρδος για τις MIC, ειδικά από την στιγμή που ο στρατιώτης δεν θα είναι Αμερικάνος, αλλά Ουκρανός, Τσετσένος, Πολωνός ή άλλος, που η αποστολή και η αποκομιδή του σε μαύρη σακούλα δεν θα στοιχίσει ούτε δολάριο στην Αμερικανικη οικονομία.

Οι όποιοι στρατιώτες Αμερικανικης προέλευσης, θα πληρωθούν κανονικά από τις “χώρες – πελάτες” προκειμένου να μην υπάρξει πολιτικό κόστος στις αποφάσεις της Γερουσίας. Εδώ έρχεται ο μέγας χορηγός των Ρεπουμπλικανων, η περιβόητη Greystone. Η εταιρεία που θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στις χώρες “συμμάχους” με το αζημίωτο, όπως έχει κάνει ήδη στην Ουκρανία. Το Ολυμπία είχε αποκαλύψει το βίντεο με άνδρες της Blackwater, θυγατρικής της Greystone να επιχειρούν στην Ανατολική Ουκρανία. Το βίντεο του Ολυμπία τότε έγινε θέμα στα διεθνή μέσα που επιβεβαίωσαν πως επρόκειτο για μισθοφόρους, ως αντισταθμιστικά οφέλη εως ότου η νέα Ουκρανική κυβέρνηση να οργανώσει τα τάγματα εφόδου που επιχειρούν σήμερα κατά των πολιτών.
blackwater donetsk
Υπαρχουν βέβαια και οι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες – φίλα προσκείμενες στους Ρεπουμπλικάνους που αναλαμβάνουν την ανοικοδόμηση της καταστροφής. Εταιρείες όπως η KBR ή η Dyncorp που ανέλαβε μάλιστα με πρωτοφανή μεθόδευση την “ανακατασκευή ενός κατεστραμμένου σχολείου στην Ουκρανία”. Σε ποιά “Ουκρανία”; Στην Σεβαστούπολη, που πλέον ανήκει στην Ρωσία! Αυτό το συμβόλαιο χρησιμοποιείται ως επιχείρημα από το ΝΑΤΟ, ώστε ελλείψει “λαϊκού ερείσματος” (το δημοψήφισμα ήταν συντριπτικό) να υπάρχει επιχειρηματικό έρεισμα εμπλοκής στην περιοχή για την προάσπιση των συμφερόντων “δυτικών εταιρειών”!
Οι Ρεπουμπλικάνοι – θιασώτες του νέου ψυχρού πολέμου είναι συγκεκριμένοι και σεσημασμένοι για την διαπλοκή τους με τα πανίσχυρα αυτά συμφέροντα. Δεν χρειάζεται να έλθει ο εμίρης του Κατάρ ή ο Ερντογάν για να δώσει “βαλίτσα” στον γερουσιαστή. Μία κατασκευαστική – χορηγός των Ρεπουμπλικάνων όπως πχ η KBR, έχοντας λάβει ένα τεράστιο συμβόλαιο από το Κατάρ για την κατασκευή γηπέδων, κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά. Ο μαζικός αθλητισμός, ως πρόσχημα διαπλοκής και αιματοχυσίας για το κέρδος. Αυτό είναι το “αρχαίο πνεύμα αθάνατο”

Ποιοί είναι οι “Ρωσοφάγοι”

Ο McCaine με τους ισλαμοφασίστες στην Συρία
Ο McCaine με τους ισλαμοφασίστες στην Συρία

Πρώτος και καλύτερος, ο Γερουσιαστής Αριζόνας, John McCain. Ένα πρόσωπο μισητό ακόμα και στους κύκλους των φιλελεύθερων Ρεπουμπλικανών, οι οποίοι τον χαρακτηρίζουν “μανιακό αντιρώσο” λόγω των επαφών του με τους τζιχαντιστές της Συρίας ή τους νεοναζί της Ουκρανίας. Και όμως, αυτός ο παράφρονας επικυρηγμένος στο ίδιο του το κόμμα, θα συν – προεδρεύει στην πανίσχυρη επιτροπή των Ενόπλων Δυνάμεων με έλεγχο στον στρατιωτικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ!

Έτερος, ο γερουσιαστής του Τενεσί, Bob Corker. Η Ρωσοφαγία του έγκειται στην μακρά συνεργασία του με τον Ουκρανό ολιγάρχη του ατσαλιού – κατασκευαστή αγωγών Viktor Pinchuk. O Bob Corker είναι ο κύριος “χορηγός” της απόφασης 2277 της γερουσίας με θέμα την δράση για την “Αποτροπή της Ρωσικής επιθετικότητας”! Είναι το σχέδιο που προβλέπει ολική απαγόρευση επιχειρηματικών συναλλαγών ακόμα και με επιβολή εμπάργκο στα στελέχη Ρωσικών εταιρειών, όχι μόνον για τις ΗΠΑ αλλά και για όλες τις χώρες – μέλη του ΝΑΤΟ! Ένας διαπλεκόμενος πολιτικός με την Ουκρανική ολιγαρχία δηλαδή, επιβάλλει καταστροφικές πολιτικές για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του. Η απόφαση αυτή, στρέφεται ενάντια σε πανίσχυρους Ευρωπαϊκούς κολοσσούς, όπως η Total (που πρόσφατα έχασε τον επικεφαλής της σε “περίεργο” αεροπορικό δυστύχημα αμέσως μετά την συνάντηση του με Ρώσους αξιωματούχους στην Μόσχα), την BASF ή την Pirelli.

Ακολουθούν ο Γερουσιαστής της Οκλαχόμα, James Inhofe και ο γερουσιαστής του Texas, Ted Cruz. Ο λόγος, καθόλου “ιδεολογικός”. Είναι οι δύο που πιέζουν για την προώθηση του παρανοϊκού σχεδίου εξαγωγής υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Ευρώπη, με πρόσχημα να επιφέρουν πλήγμα στην Gazprom και κατά συνέπεια στην Ρωσική οικονομία. Πως είναι δυνατόν τώρα να γίνει αυτό όταν σε όλες τις ΗΠΑ υπάρχει μόνον ένας σταθμός εξαγωγής LNG που και αυτός θα είναι έτοιμος το 2015 για να υποστηρίξει ένα τέτοιο σενάριο, αυτό εξηγείται μόνο στην νοσηρή φαντασία των γερουσιαστών που εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα των “τρυπανιών” επιφέροντας πλήγμα στην Αμερικάνικη οικονομία. Αφού θα πρέπει να πριμοδοτήσει την πώληση του Αμερικάνικου LNG ώστε να βγει ανταγωνιστικό απέναντι στο Ρωσικο και το Νορβηγικό. Ο τελευταίος που είχε επιχειρήσει κάτι τέτοιο, ήταν ο Ρήγκαν το 1980 με αποτέλεσμα η συνεχής μείωση τιμών να καταστρέψει όλες τις περιοχές παραγωγής πετρελαίου και να εκτινάξει στα ύψη την ανεργία. Ήταν ο περιβόητος οικονομικός πόλεμος του Ρήγκαν κατά της ΕΣΣΔ που φαίνεται ότι η νέα γενιά Ρεπουμπλικάνων προσπαθεί να διαγράψει από την μνήμη της, ώστε να τον επαναλάβει.

Emir des Staates Katar Scheich Hamad bin Khalifa Al Thani in Deutschland / Staatsbesuch 2010Εξαιρετικά πιο δύσκολο είναι όμως να διαγράψει τους εμφανείς δεσμούς του Κατάρ, της Τουρκίας και της Σ. Αραβίας με τους τζιχαντιστές, όσο και αν προσπαθούν οι “χορηγημένοι” από το ισλαμιστικό χρήμα νεοσυντηρητικοί. Οι φιλελεύθεροι Ρεπουμπλικανοι δεν πρόκειται ούτε να ξεχάσουν ούτε να συγχωρήσουν την 11η Σεπτεμβρίου με πρόσχημα την αναγκαιότητα πτώσης του “κακού, ρωσόφιλου Ασαντ”. Όσα ραντεβού και αν κάνει ο Μακέιν παρουσιάζοντας ως “κοσμικούς” τους ισλαμιστές σφαγείς της Συρίας.

Οι φιλελεύθεροι Ρεπουμπλικάνοι δεν δείχνουν καμμία διάθεση να συγκρουστούν με την Ρωσία, ειδικά από την στιγμή που θεωρούν ότι και τα δύο έθνη έχουν κοινό εχθρό την ισλαμική τρομοκρατία. Αντίθετα, η επιχειρηματολογία που αναπτύσσουν για να αναχαιτίσουν την διαπλεκόμενη πτέρυγα των Neocons, είναι εξαιρετικά απλή και πειστική: “Πως μπορούμε να οδηγήσουμε την Ρωσία σε χρεοκοπία, όταν η οικονομία της είναι απείρως ισχυρότερη από αυτή του 1980; Όταν σήμερα η Ρωσία κατέχει 400 δις δολλάρια σε συνάλλαγμα και χρυσό, την ίδια στιγμή που δεν έχει εξωτερικό χρέος, ενώ την ίδια στιγμή υποστηρίζεται από τον βιομηχανικό κολοσσό που λέγεται Κίνα διατηρώντας μάλιστα συναλλαγματική συμφωνία;

Υπάρχει όμως και ο παράγοντας Ευρώπη. Αυτή την στιγμή η Γερμανία κρατάει τα γκέμια και οδηγεί την Ευρώπη σε οικονομικό όλεθρο προκειμένου να εξυπηρετησει τις αντιρωσικές αποφάσεις των γερακιών των ΗΠΑ. Ως πότε θα το καταφέρνει; Ήδη οι λαοί της Ευρώπης βρίσκονται ένα βήμα πριν την εξέγερση απέναντι στην πολιτική λιτότητας. Πολιτική λιτότητας που είναι συνυφασμένη με την σύμπλευση ΗΠΑ – Γερμανίας και την εμπλοκή του ΔΝΤ στην ΕΕ. Τυχόν εξέγερση θα οδηγήσει τους λαούς της Ευρώπης στο διαφαινόμενο αντίπαλο δέος που οι ίδιοι οι δυτικοί δημιούργησαν: Την Ρωσία του Πούτιν και τον Κινέζικο δράκο που ήδη ενισχύεται λόγω των επενδύσεων σε Ευρωπαϊκό έδαφος, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει άλλος δρόμος.

Κανείς δεν πρόκειται να πολεμήσει στο πλευρό του ΝΑΤΟ, όσα νεοφασιστικά κινήματα και αν φυτευτούν στις χώρες της Ευρώπης.

JHP – ΑΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ρωσικά πλοία έριξαν πυραύλους σε φιλοτουρκικούς στόχους

Συμφωνα με Τουρκικό δημοσιευμα οι ρωσικοί βαλλιστικοί πύραυλοι είχαν στόχο τις φιλοτουρκικές ομάδες που ελέγχουν την Τζαράμπλους και την Ελ Μπάμπ στη βόρεια Συρία.Αρχικα...

Τρόμος σε όλη την Ελλάδα από την υποχώρηση της στάθμης της θάλασσας

Μάρτυρες ενός σπάνιου φαινομένου έγιναν όσοι βρέθηκαν στη θάλασσα στο Καβούρι, καθώς η στάθμη τoυ νερού υποχώρησε λόγω άμπωτης και οι κάτοικοι της περιοχής μπορούσαν να πάνε μέχρι το νησάκι που...

Λουκέτο στο εστιατόριο του λίγδα Salt Bae – Έκλεισαν οι αρχές τον λεχρίτη μετά από καταγγελίες στην υγειονομική υπηρεσία

Salt Bae: ”Λουκέτο” στο εστιατόριό του – Το έκλεισαν οι αρχές μετά από καταγγελίεςSalt Bae: Ο γνωστός σεφ βρέθηκε αντιμέτωπος με πλήθος καταγγελιών, οι...

Κατέρρευσε ο Ευαγγελατος με την παρέμβαση τηλεθεατή στην εκπομπή του (Βίντεο)

Αυτά έχουν οι ζωντανές συνδέσεις. Εκεί που όλα μοιάζουν να κυλούν ήρεμα και καλά ξαφνικά πετάγεται κάποιος από το πουθενά και λέει πράγματα που...

Τώρα: Πετάνε ελικόπτερα πάνω από τη Νέα Σμύρνη – Τα έχουν κάνει μπάχαλο Μητσοτάκης και Χρυσοχοϊδης

Έκρυθμη η κατάσταση στη Νέα Σμύρνη με πληθος κόσμου στους δρόμους να διαρτυρεται για την πρωτόγνωρη αστυνομική βία σε μια από τις πιο ήρεμες...

Απίστευτες εικόνες αστυνομικής βίας και ξυλοδαρμού στη νέα Σμύρνη – Βγαίνει ο κόσμος στους δρόμους – Έκρυθμη η κατάσταση

Πρωτοφανείς εικόνες αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη με μετά από αδικαιολόγητη επέμβαση της αστυνομίας που έγραψε οικογένεια στην πλατεία της πόλης για παραβίαση των...

Απασφαλίζει ο Πούτιν και απειλεί να χτυπήσει πρώτος

2021 Πούτιν Φάση 3«΄Ετοιμοι και να χτυπήσουμε πρώτοι»https://rusreinfo.ru/fr/ Reseau International /3-3-21Μετάφραση/ εισαγωγή: Μιχαήλ ΣτυλιανούΟι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη γελοιοποιούνται για άλλη μια φορά με τις...

Ο κύβος ερρίφθη για κάλπες τον Μάϊο – Η χώρα θα βγει από το lockdown και ταυτόχρονα ο Μητσοτάκης από το Μαξίμου

Αποκαλυπτικό  ρεπορτάζ στην Κυριακάτικη Δημοκρατία για το ρίσκο Μητσοτακη να στήσει πρόωρες κάλπες τον Μάϊο, καθώς πιστεύει ότι θα σαρώσει μετά από τόσους μήνες...

Κόπηκε στον αέρα η εκπομπή της Αννιτα Πάνια – Βρέθηκαν κρούσματα Κορωνοϊού σε συνεργάτες της εκπομπής

Θυμάστε το αστείο που παει ο σύζυγος στο περίπτερο για τσιγάρα και εξαφανίζεται από το σπίτι; Κάτι τέτοιο περίπου συνέβη και με την εκπομπή...

Αρρώστησαν οι Τούρκοι με την Ελληνική σημαία στα Δαρδανέλλια!

Η Ελληνική σημαία ψηλά σε Ελληνικό ναρκαλιευτικό που διέσχισε τα Δαρδανέλλια.Tο Ελληνικό ναρκαλιευτικό HS-M62 Ευρώπη διήλθε τις πρωινές ώρες σήμερα από τα στενά των...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ρωσικά πλοία έριξαν πυραύλους σε φιλοτουρκικούς στόχους

Συμφωνα με Τουρκικό δημοσιευμα οι ρωσικοί βαλλιστικοί πύραυλοι είχαν στόχο τις φιλοτουρκικές ομάδες που ελέγχουν την Τζαράμπλους και την Ελ Μπάμπ στη βόρεια Συρία.Αρχικα...

Τρόμος σε όλη την Ελλάδα από την υποχώρηση της στάθμης της θάλασσας

Μάρτυρες ενός σπάνιου φαινομένου έγιναν όσοι βρέθηκαν στη θάλασσα στο Καβούρι, καθώς η στάθμη τoυ νερού υποχώρησε λόγω άμπωτης και οι κάτοικοι της περιοχής μπορούσαν να πάνε μέχρι το νησάκι που...

Λουκέτο στο εστιατόριο του λίγδα Salt Bae – Έκλεισαν οι αρχές τον λεχρίτη μετά από καταγγελίες στην υγειονομική υπηρεσία

Salt Bae: ”Λουκέτο” στο εστιατόριό του – Το έκλεισαν οι αρχές μετά από καταγγελίεςSalt Bae: Ο γνωστός σεφ βρέθηκε αντιμέτωπος με πλήθος καταγγελιών, οι...

Κατέρρευσε ο Ευαγγελατος με την παρέμβαση τηλεθεατή στην εκπομπή του (Βίντεο)

Αυτά έχουν οι ζωντανές συνδέσεις. Εκεί που όλα μοιάζουν να κυλούν ήρεμα και καλά ξαφνικά πετάγεται κάποιος από το πουθενά και λέει πράγματα που...

Τώρα: Πετάνε ελικόπτερα πάνω από τη Νέα Σμύρνη – Τα έχουν κάνει μπάχαλο Μητσοτάκης και Χρυσοχοϊδης

Έκρυθμη η κατάσταση στη Νέα Σμύρνη με πληθος κόσμου στους δρόμους να διαρτυρεται για την πρωτόγνωρη αστυνομική βία σε μια από τις πιο ήρεμες...

Απίστευτες εικόνες αστυνομικής βίας και ξυλοδαρμού στη νέα Σμύρνη – Βγαίνει ο κόσμος στους δρόμους – Έκρυθμη η κατάσταση

Πρωτοφανείς εικόνες αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη με μετά από αδικαιολόγητη επέμβαση της αστυνομίας που έγραψε οικογένεια στην πλατεία της πόλης για παραβίαση των...