ΦΡΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ: Οι ισλαμοφασίστες κυνηγούν τώρα τα ορφανά του ζευγαριού που έκαψαν ζωντανό στο Πακιστάν (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

φρικηΟ 28χρονος Sajjad Masih και η 25χρονη σύζυγός του Shama Bibi κάηκαν ζωντανοί στις 4 Νοεμβρίου στο Kot Radha Kishan του Πακιστάν, όταν εξαγριωμένοι ισλαμιστές τους πέταξαν μέσα στο καμίνι της τουβλοποιίας που εργάζονταν, κατηγορώντας τους ότι βεβήλωσαν το Κοράνι.

Ο 6χρονος γιος του άτυχου ζευγαριού, μιλώντας για τα αποτρόπαια γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο των γονιών του, αναφέρει ότι το πλήθος τους κακοποίησε, τους έσυρε στη γειτονιά δεμένους σε ένα τρακτέρ και στη συνέχεια τους πέταξε μέσα στο καμίνι, όπου κάηκαν ζωντανοί.

ζευγαρι

Ο πατέρας της Shama, ο οποίος έχει αναλάβει τη φροντίδα των τεσσάρων παιδιών, είπε ότι φοβάται για τη ζωή τους και για λόγους ασφαλείας αλλάζουν συνεχώς το χώρο της διαμονής τους.

Ο ηλικιωμένος άνδρας ζητά την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, λέγοντας ότι παρά τις συλλήψεις, οι κύριοι υπεύθυνοι της φρικτής δολοφονίας της κόρης και του γαμπρού του είναι ακόμα ελεύθεροι.

Ο επίσκοπος του Ισλαμαμπάντ, Rufin Anthony κατήγγειλε την ένοχη σιωπή των μουσουλμάνων ηγετών, οι οποίοι απέφυγαν να καταδικάσουν «το χειρότερο έγκλημα μίσους στην ιστορία του Πακιστάν».

«Οι εν ψυχρώ εκτελέσεις ατόμων των θρησκευτικών μειονοτήτων που κατηγορούνται για βλασφημία στο Πακιστάν αντιμετωπίζονται με χαιρεκακία και επιδοκιμασία», δηλώνει ο Επίσκοπος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ