Μύρισαν εκλογές μετά τη συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σαμαραςβενιζελος
 
 
 
Την εκτίμηση ότι η τρόικα θα επιστρέψει εγκαίρως στην Αθήνα ώστε να έχουν ολοκληρωθεί όλα μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου και τη συνεδρίαση του Eurogrgoup εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠαΣοK Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντηση που είχε με τον

πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου το απόγευμα της Δευτέρας.
Σε κάθε περίπτωση ο λαός θα έχει πριν την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας την ολοκληρωμένη συμφωνία με τους εταίρους προκειμένου η χώρα να αλλάξει σελίδα, συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος ανοίγοντας το θέμα των εκλογών.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε λόγο για μια «σκληρή» διαπραγμάτευση που, όπως είπε, είναι η τελευταία πριν την έξοδο μας από το Μνημόνιο και την επιτήρηση της τρόικας.
Έχουμε διπλό στόχο, συνέχισε ο κ. Βενιζέλος: από τη μια να ολοκληρώσουμε το review και ταυτόχρονα να οργανώσουμε την επόμενη μέρα μέσα στο πλαίσιο της ΕΕ. «Θέλουμε έναν κώδικα ασφαλείας που δεν θα επιτρέπει στις αγορές κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος της χώρας».
«Ή θα διαλέξουμε ως λαός και έθνος μια λύση που έχουμε επιλέξει με κόπους ή θα διαλέξουμε ασαφείς, επισφαλείς και υψηλού ρίσκου λύσεις που θέτουν σε κίνδυνο τις προσπάθειες του λαού» προσέθεσε ο κ. Βενιζέλος
Στη συνάντηση το παρών έδωσε και ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης ο οποίος ενημέρωσε τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο για τη συνεδρίαση του Eurogroup της περασμένης Πέμπτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ