ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! … Σ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απο την Σοφια
http://olympiada.files.wordpress.com/2014/11/37009-josesocrates.jpgΣτην Πορτογαλία που σαφώς ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ -σε αντίθεση με κάτι άλλες 5κοσμικές κλεπτοκρατίες στις οποίες η δικαιοσύνη είναι γκαρσονάκι του κυλικείου της κυβέρνησης- συνελήφθη ο πρώην σοσιαλιστής πρωθυπουργός, Jose Socrates, για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!
Στην Ελλάδα όποιος υπεξαιρεί δημόσιο χρήμα έχει ως δικηγόρους κυβερνητικά στελέχη και

συμβούλους του πρωθυπουργού! Οι μηνύσεις για εσχάτη προδοσία παραχώνονται και αποσιωπώνται στα συρτάρια των “αδέκαστων”, και επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή όσον αφορά το βούλευμα για επανέναρξη ποινικής διαδικασίας για το κακούργημα τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ!
http://olympiada.files.wordpress.com/2014/11/b1a80-den-anagnorizo-thn-ellhnikh-dikaiosynh.jpg
Τι λέτε ότι θα είχε κάνει η τακτική δικαιοσύνη της Πορτογαλίας αν είχε τουλάχιστον δυο μηνυσάρες για εσχάτη προδοσία και ένα βούλευμα για επανέναρξη της ποινικής διαδικασίας για την ΕΛΣΤΑΤ; Θα έκανε γαργαρισμούς όπως κάτι άλλοι γνωστοί μας;;
Κι απ’ όλους τους σχεδόν αφορολόγητους εθνοπατερούληδες, και επαγγελματίες σωτήρες που ανακυκλώνουν εαυτούς, συγγενείς και προστατευόμενους εδώ και δεκαετίες στο τσιφλίκι τους πάνω από την πλατεία Συντάγματος, δεν υπάρχουν ΟΥΤΕ 30 ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ! Αλλά θα μας σώσουν δημεύοντας την χώρα και τις περιουσίες μας, από το χρέος που Αυτοί δημιούργησαν με απόλυτη συνεργασία.
http://www.kalymniansvoice.com/el/images/stories/articles/articles2012/elliniki_vouli_1.jpg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ