Ο πατέρας μου τάλεγε Μαϊτάπια(παγαποντιές)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφού ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο fund Capital και τις έντονες διαψεύσεις εκ μέρους του Σκουρλέτη, ότι πρόκειται για κατασκεύασμα, αποφάνθηκε πως πρώτος αυτός είχε αναφερθεί σ’ αυτή τη φράση, ότι δηλαδή «αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα γίνουμε Κύπρος και ο λαός που θα τον ψηφίσει(τον ΣΥΡΙΖΑ) να μη λέει πως δεν ήξερε τι ψήφιζε». Από την συνέντευξη στον Χατζηνικολάου το πρωί 27/11 στον Real fm.
Φίλε Άδωνη, ο λαός ποτέ του δεν “ήξερε” τι ψήφιζε γιατί απλά άλλο ψήφιζε και άλλο του έβγαινε. Τον έστελνε τον υποψήφιο στο ΛΑΟΣ και κατέληγε στην ΝΔ. Τον ψήφιζε για ΠΑΣΟΚ και ενσωματώνονταν στον ΣΥΡΙΖΑ κ.ο.κ. Αυτά, γιατί αν δεν τόχεις το παπατζιλίκι δεν μπορείς να πείσεις τον κόσμο που σε ψήφισε γιατί αρέσκεσαι στις κωλοτούμπες και τον πουλάς.
Μάλλον εσείς δεν ξέρετε τι ψηφίζετε, καθ’ ομολογία Χρυσοχοϊδη. Αλλά τι διάολο δημοκρατία έχουμε που αντί να επαινείς το σπίτι σου κατηγορείς το άλλο. Αυτό το λέτε βέβαια εσείς μαύρη προπαγάνδα, γιατί ο λαός το λέει “ντολμέδιασμα”. Ήγουν, άλλα μου τάζεις και άλλα μου κάνεις! Και όχι ψήφισέ με γι αυτό αλλά για να μην έρθει το άλλο. Λες και είστε οι πεφωτισμένοι.
Μπουρμπούτσαλα! Τα κάνατε ρόϊδο και τώρα “αμάν να μη χάσουμε την εξουσία και έχουμε την τύχη του Socrates στην Πορτογαλία.” Αλλά φίλε Άδωνη οι καιροί ου μενετοί και σεις τον χρόνο σας τον φάγατε, δυστυχώς αντιπαραγωγικά και… άπονα.
Και συ Έλληνα μάθε νάσαι συντροφικός και μυαλωμένος. Αυτός που σε πιλατεύει να τον ψηφίσεις έχει συμφέροντα δικά του και όχι δικά σου. Αυτοί που πήγαιναν με οράματα έμειναν τυφλοί. Τώρα το μόνο που τους νοιάζει είναι η επιβίωσή τους.
Κοίτα με να σε κοιτώ. Σε βλέπω, και συ κοίτα με. Κράτα με να σε κρατώ. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος της επιβίωσης της δικής μας και της πατρίδας μας. Φίλοι και εταίροι δεν υπάρχουν παρά μονάχα στρατηγικοί. Δηλαδή συμφερόντων!

http://aienaristeyein.com/2014/11/27/ο-πατέρας-μου-τάλεγε-μαϊτάπιαπαγαπον/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ