Τι δεν πρέπει να ξεχάσω στις εκλογές

Γράφει η Θάλεια Χούντα
Και πάλι καλούμαστε εμπρός στην κάλπη, να αποφασίσουμε για τους ¨εκλεκτούς¨ μας και την πορεία μας σαν Έθνος. Πολλά τα κόμματα, πολλοί οι υποψήφιοι, πολλές οι αλήθειες και τα ψέματα που θα ακούσουμε αυτές τις λίγες, ευτυχώς, ημέρες που απομένουν ως τις εκλογές.
Ήδη έχουμε ξεχάσει πολλά από αυτά που έγιναν, αφού η «ελπίδα» είναι κάτι που εύκολα γίνεται αποδεκτό και τα κόμματα μας προσφέρουν απλόχερα το … καλύτερο αύριο. Το «χθες» ήδη πέρασε και σίγουρα κανένας δεν θέλει να το θυμάται. Έχουμε όμως ακούσει κανέναν να μας λέει κατηγορηματικά, πως δημιουργήθηκε αυτό το περίφημο ¨Ελληνικό χρέος¨; Τα χρήματα ήταν συγκεκριμένα και συγκεκριμένοι άνθρωποι τα καταχράστηκαν. Γιατί ακόμη δεν τους έχουν κατονομάσει; Όλα τα άλλα περί «καλύτερης λύσης» του χρέους είναι …
Την ώρα της εκλογής πιστεύω, ότι ένα δεν πρέπει να ξεχάσουμε. Όλους αυτούς τους συνέλληνες, τους φίλους και τους συγγενείς που δεν είναι πια μαζί μας και αυτούς που τους οδήγησαν στην αυτοκτονία σαν την μόνη «λύση» στα προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Καλή ψήφο!!!
http://dialogoi.gr/ti-den-prepi-na-xechaso-stis-ekloges/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ