Άσαντ: Οι Δυτικοί είναι ανέντιμοι , και αυτό είναι το πιο σημαντικό μάθημα που πήραμε στην Συρία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

034dd 1399909821Στον σύγχρονο κόσμο δεν υφίσταται το Διεθνές Δίκαιο ή τα χρηστά ήθη στην πολιτική, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να επιλέξουμε  έναν εταίρο ο οποίος θα μας υποστηρίξει κατά τη διάρκεια της κρίσης, δήλωσε ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντ.

ΔΑΜΑΣΚΟΣ 3 Απριλίου -. RIA Novosti ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ, δήλωσε ότι τις  δυτικές χώρες δεν μπορούμε  να τις  εμπιστευθούμε  – είναι ανέντιμες και οι  πολιτικές τους είναι σε αντίθεση με το διεθνές δίκαιο.
Το πιο σημαντικό μάθημα που έχουμε μάθει, αλλά νομίζω ότι το έχουμε αντιληφθεί εδώ και πολύ καιρό, είναι ότι η Δύση δεν είναι ειλικρινής. Οι  Δυτικές χώρες είναι ανειλικρινείς. Έχουν πολιτικές μακριά από τις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και των Ηνωμένων Εθνών. Στη Δύση δεν μπορεί να γίνει επίκληση για την επίλυση τυχόν προβλημάτων όσο  περισσότερους φίλους έχουμε, τόσο πιο γρήγορα και με ελάχιστες απώλειες βγαίνει η απόφαση, επομένως, κάθε πολιτικός πρέπει να είναι σε θέση να επιλέξει  ένα φιλικό κράτος, το οποίο θα είναι μαζί  του σε περιόδους κρίσης », -. είπε σε συνέντευξή του στο RIA Novosti.
Σύμφωνα με τον Άσαντ, ο ίδιος δεν επιθυμεί σε οποιοδήποτε κράτος και στους ανθρώπους του  να περάσουν αυτά που πέρασε η  Συρία.
Έπρεπε να περάσουμε από τόσες  απάνθρωπες δοκιμασίες. Ωστόσο, ζούμε σε έναν κόσμο όπου σήμερα δεν υπάρχει διεθνές δίκαιο ή τα χρηστά ήθη στην πολιτική. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί οπουδήποτε στον κόσμο. Αλλά αυτό που θέλω να πω από την εμπειρία μας στη Συρία, κατά πρώτον ότι οποιαδήποτε εκδήλωση φανατισμού, είτε είναι θρησκευτική, πολιτική, ή η εμμονή σε οποιουδήποτε ιδέα – είναι καταστροφική για την κοινωνία και είναι αναγκαίο   να αποφευχθεί ο φανατισμός για την οικοδόμηση των  κοινωνιών, είναι καθήκον του κράτους, καθώς και η  ευθύνη όλων των υφιστάμενων στοιχείων της κοινωνίας, και το καθήκον του κάθε πολίτη ». – είπε.
“Ένα άλλο πράγμα – αν αυτό συμβεί,  αυτή ή  κάποια  άλλη κρίση σε μια χώρα, το πρώτο πράγμα που κάθε πολιτικός πρέπει να γνωρίζει είναι  ότι η άμυνα της χώρας του  είναι οι άνθρωποι και η επιλογή ενός σχεδίου δράσης για την επίλυση της κρίσης, που είναι απαραίτητο ότι πληροί τα έθιμα και τις παραδόσεις του λαού. ., την ιστορία του,  τα οποίο είναι ζωτικής σημασίας για τις φιλοδοξίες του, διότι η  λύση δεν μπορεί να έρθει από το εξωτερικό , από το εξωτερικό μπορεί να έλθει βοήθεια από φίλους όπως συνέβη σήμερα  από τη Ρωσία και το Ιράν, αλλά αν δεν υπάρχει εσωτερική θέληση και οι καλές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων και του κράτους. είναι αδύνατο να βρεθεί μια λύση », – κατέληξε ο ο πρόεδρος της Συρίας.
Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης  δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της ria.ru [1]. ένα κομμάτι βίντεο της συνέντευξης θα μεταδοθεί   την Κυριακή στο πλαίσιο του προγράμματος «Vesti Nedeli’, του οποίου συγγραφέας είναι ο διευθύνων σύμβουλος του  -MIA «Η Ρωσία σήμερα»-  Ντμίτρι Kiselev, ο οποίος μίλησε με τον  Άσαντ.
Εξέλιξη της κατάστασης – σε ένα ειδικό  κεφάλαιο της RIA Novosti ‘Ο πόλεμος στη Συρία [2]’

αναφορές

  1.  Το Πλήρες text Η Της συνέντευξης Δημοσιεύθηκε που Της ΣΤΗΝ Ιστοσελίδα ria.ru 
       (http://ria.ru/interview/20160330/1399837425.html)
  2.  □ Ο πόλεμος στη Συρία 
       (http://ria.ru/syria/)

http://ria.ru/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ