Ανοικτή Επιστολή προς κ. κ. Α. ΤΣΙΠΡΑ – Π. ΚΑΜΜΕΝΟ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανοικτή Επιστολή προς κ. κ. Α. ΤΣΙΠΡΑ – Π. ΚΑΜΜΕΝΟ

Η πορεία της χώρας βρίσκεται στην πιο αποφασιστική καμπή της, οι δε μέχρι τώρα χειρισμοί σας, τόσο στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς και τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και στην οικονομική και γεωπολιτική στρατηγική σας, προοιωνίζουν θετικά σημάδια σταθερότητας και ανάκαμψης διαψεύδοντας με τον πιο ηχηρό τρόπο τις Κασσάνδρες, τους ολιγάρχες, τους καναλάρχες, τους εκδότες, το σάπιο παλαιοκομματικό κατεστημένο. Οφείλετε τώρα να προχωρήσετε στην οριστική ρήξη με όλον αυτόν τον συρφετό ο οποίος οδήγησε τη χώρα στη σημερινή κατάσταση. Οι συνθήκες σας ευνοούν.

Κατά την άποψή μου, απαιτούνται ορισμένες αναγκαίες κινήσεις, όπως η δημιουργία Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη ενέργεια για το άνοιγμα επιτέλους του φακέλου των Ολυμπιακών Αγώνων, ώστε να μάθει τελικά ο ελληνικός λαός:

α. Ποιο είναι το συνολικό κόστος των αγώνων αυτών.

β. Στη σύμπραξη, εν είδει εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τα δύο κόμματα τα οποία από κοινού συνήργησαν, μεθόδευσαν και αποσιώπησαν σωρεία σκανδάλων – έργων. Όπως είναι τοις πάση γνωστό, στους κύκλους των μεγαλοεργολάβων η μίζα που δινόταν στο ΠΑΣΟΚ ήταν 5% για να δώσει π.χ. ένα έργο και αντιστοίχως 5% στη ΝΔ για να μην διαμαρτυρηθεί. Για αυτό, παρά τις «φωνές» ουδέν σκάνδαλο απεκαλύφθη (αντιθέτως συγκαλύφθη) με αποτέλεσμα τη διόγκωση του χρέους της χώρας.

γ. Δώστε την εντολή για τη δημοσιοποίηση και τις εκ του νόμου προβλεπόμενες ποινικές διαδικασίες για τους 18 λογαριασμούς από τους συνολικά 2.058 λογαριασμούς της λίστας Λαγκάρντ, τα οποία αφορούν προϊόν ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Όπως γνωρίζετε, οι 18 αυτοί και μόνον λογαριασμοί ανέρχονται στο ιλιγγιώδες ποσό των 58 δις ευρώ!

Παράλληλα, υπάρχει και ένας άλλος φάκελος, ο περίφημος φάκελος της Κύπρου, ο οποίος ποτέ δεν άνοιξε, και θα πρέπει επιτέλους να ανοίξει. Η μοναδική κυβέρνηση που μπορεί να πράξει αυτά είναι η σημερινή, η οποία βέβαια δεν «ενέχεται» σε αυτά.
Βέβαια όπως πληροφορήθηκα απο φίλο μου, μέσα στο επόμενο δίμηνο αναμένεται η κυκλοφορία από εκδοτικό οίκο στο Παρίσι ενός τρίτομου έργου, το οποίο μεταξύ εκατοντάδων ντοκουμέντων, εγγράφων, εκθέσεων Μυστικών Υπηρεσιών και λοιπού συγκλονιστικού υλικού, περιέχει και το «ξεχασμένο» αλλά καλά φυλασσόμενο στα υπόγεια της Βουλής πόρισμα 30.000 σελίδων (εγγράφων κλπ.) της Εξεταστικής Επιτροπής η οποία διερεύνησε την υπόθεση της προδοσίας της Κύπρου και επικυρώθηκε στην ολομέλεια της 31ης Οκτωβρίου 1986 επί κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου, κάποιο αντίγραφο αυτού όμως (κούτες) βρέθηκε στο εξωτερικό. Αλήθεια γιατί δεν τόλμησε καμμία κυβέρνηση έως σήμερα να πράξει το αυτονόητο και γιατί;

Κύριε Α. Τσίπρα και κύριε Π. Καμμένε, αποτελεί χρέος σας να δοθεί ένα τέλος σε αυτή τη μεταπολιτευτική καταστροφή. Η έως σήμερα πορεία σας και το καθαρό παρελθόν σας, παρά τα οποιαδήποτε λάθη επιβάλλει να αποκαλύψεται στον λαό ποιοί ευθύνονται για την σημερινή κατάστασταση της χώρας. Να δοθεί ένα τέλος στους κουμπάρους, στούς διαπλεκόμενους, στούς πολιτικούς πράκτορες, στις διεφθαρμένες παρά φύση κολεγιές των ΜΜΕ, των τραπεζιτών, της φοροδιαφυγής και της απάτης. Περιέργως σχεδόν στο σύνολό του ο πολιτικός απόπατος νοσεί από αλτσχάϊμερ και το ένα μετά το άλλο τα απόβλητα ξεχνούν να δηλώνουν εκατομμύρια. Ολοι έφαγαν αλλά μερικοί καταβρόχθησαν τον αγκλέουρα ενώ οι περισσότεροι ψίχουλα.
Να είσαστε σίγουροι ότι ο λαός αναζητεί την λύση την οποία έχετε στα χέρια σας και θα σας επιβραβεύσει.

Πέτρος Φιλίππου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ