Ο Φωτηλας (ΠΟΤΑΜΙ) επιτελους κατάλαβε οτι το κόμμα του ειναι επιπέδου Σώρρα (το πολύ)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

fotilas_Οχι οτι δεν το εχει καταλάβει όλη η Ελλαδα, αλλα το κόμμα παρωδία του Ποταμιού ηταν μια φούσκα για να ανακόψει την κατακριμνηση των Σαμαροβενιζελων. Μάλλον το κατάλαβε κι ο Φωτηλας αφού επέλεξε ως αντίπαλο του Ποταμιού τον Σώρρα!

Την υποχρέωση της ελληνικής πολιτείας να προστατεύει τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς επισημαίνει με ερώτησή του προς τον υπουργό Πολιτισμού ο βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσονας Φωτήλας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στις 27 Αυγούστου ο κ. Σώρρας και υποστηρικτές του επιδίδονταν σε όρκους και άλλα δρώμενα προς το Δία και τους άλλους θεούς του Ολύμπου στο χώρο του Αρχαίου Σταδίου της Ολυμπίας. Ανεξαρτήτως των πολιτικών απόψεων που εκφράζουν, προξενεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός πως, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν φορείς που ασχολούνται με τον αθλητισμό έχουν προσπαθήσει με επίσημο αίτημα στις αρμόδιες υπηρεσίες, να πραγματοποιήσουν αθλητικές εκδηλώσεις, όπως τον Μαραθώνιο και τον Ημιμαραθώνιο Ολυμπίας με τερματισμό το στάδιο της Αρχαίας Ολυμπίας, εντούτοις το αίτημα τους απορρίφθηκε.

Για το λόγο αυτό ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός εάν είχε δοθεί σχετική άδεια και εάν ναι με ποια κριτήρια αποφασίζεται ποιες εκδηλώσεις υλοποιούνται και ποιες όχι στο συγκεκριμένο χώρο καθώς και εάν δεν είχε δοθεί σχετική άδεια εάν θα προβεί σε σχετικές ενέργειες απέναντι σε όσους δεν τήρησαν τις διαδικασίες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ