ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Αισιοδοξία για την αντιμετώπιση του ιού Έμπολα: Εξιτήριο για τους δύο Αμερικανούς που είχαν μολυνθεί

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

γιατροςΑμφότεροι οι Αμερικανοί οι οποίοι είχαν μολυνθεί από τον ιό Έμπολα στη Λιβερία ανάρρωσαν και πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Ο δρ. Κεντ Μπράντλι, ιεραπόστολος, ευχαρίστησε όσους προσευχήθηκαν για την ανάρρωσή του τις προηγούμενες ημέρες, σε συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησε.

Η Νάνσυ Ράιτμπολ έλαβε εξιτήριο την Τρίτη.

Οι δύο εργαζόμενοι σε προγράμματα αρωγής μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ για θεραπεία πριν από δυο εβδομάδες, μετά τη λήψη φαρμάκου το οποίο βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο.

Το ξέσπασμα της επιδημίας του ιού έχει κοστίσει τη ζωή σε περισσότερους από 1.300 ανθρώπους στη Δυτική Αφρική, με πολλούς από τους θανάτους να έχουν σημειωθεί στη Λιβερία.

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *