Μωϋσήδες και Αϊνστάϊν – Ένα εκρηκτικό μίγμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά τη Θεωρία της Σχετικότητας, το αμέσως επόμενο δυσκολότερο πρόβλημα να λυθεί ήταν τα μέτρα αντιμετώπισης του ιού που μας ταλαιπωρεί. Φρόντισε όμως ο ΣΑΕ (Σύλλογος Αϊνστάϊν Ελλάδος) μετά από πολυήμερες συνεδριάσεις και επίλυση των πιο περίπλοκων διαφορικών εξισώσεων, να βγάλει τα σωστά συμπεράσματα ότι τελικά ο ιός:

Δεν κολλάει στο σαρδελοποιημένο μετρό – κολλάει στα εστιατόρια/ταβέρνες με αποστάσεις.

Δεν κολλάει στα σαρδελοποιημένα λεωφορεία – κολλάει στα θέατρα/σινεμά με αποστάσεις.

Δεν κολλάει στα σούπερ μάρκετ – κολλάει στα μικρά καταστήματα με ένα πελάτη.

Δεν κολλάει στο φαρμακείο με ένα άτομο – κολλάει στο κουρείο/κομμωτήριο με ένα άτομο.

Δεν κολλάει στα σχολεία με 28 μαθητές στη τάξη – κολλάει στο ταξί με 2 επιβάτες συζύγους.

Δεν κολλάει στους στοιβαγμένους μετανάστες – κολλάει στις εκκλησίες με αποστάσεις.

Δεν κολλάει στους καταυλισμούς Ρομά – κολλάει στις παρελάσεις με αποστάσεις.

Δεν κολλάει σε τελετές μουσουλμάνων – κολλάει στα Ορθόδοξα Πάσχα/Χ’’γεννα/Θεοφάνεια.

Δεν κολλάει σε μη ελεγχόμενους τουρίστες – κολλάει στη σειρά για ένα καφέ στο χέρι.

Δεν κολλάει στη λαϊκή – κολλάει αν πάει κάποιος μόνος του για ψάρεμα/κυνήγι.

Δεν κολλάει σε εκπομπές πετσοκάναλων – κολλάει αν είσαι μόνος στο δρόμο χωρίς μάσκα.

Δεν κολλάει σε πορείες 100 ατόμων – κολλάει στην πλατεία με πάνω από 9 άτομα.

Δεν κολλάει στις πρωθυπουργικές περιοδείες – κολλάει στο σπίτι σε φιλικές επισκέψεις.

Δεν κολλάει σε ταβέρνα σε δείπνα κυβερνητικών βουλευτών – κολλάει σε καφέ με αποστάσεις.

Δεν κολλάει πριν τις 9 μ.μ. καθημερινές (6 μ.μ. Σ/Κ) – κολλάει μετά τις 9:01΄μ.μ. καθημερινές (6:01΄μ.μ. Σ/Κ) (προσοχή στις αλλαγές ώρας Μάρτιο και Οκτώβριο).

Τελικά «κόλλησε» το μυαλό μας! Μάλλον χρειαζόμαστε ψυχίατρο!

Οι αρμόδιοι παρατρεχάμενοι πέτυχαν το ακατόρθωτο! Με lockdown διαρκείας Νοε– Δεκ– Ιαν να κάνουν μια τρύπα στο νερό! Τα κρούσματα επανήλθαν σε υψηλό αριθμό σε χρόνο μηδέν. Όμως, με τους εγκλεισμούς και τα lockdown έχουμε μ’ ένα σμπάρο πολλά μεγάλα τρυγόνια.

Ένα εξ αυτών είναι να υπάρχει ζωντανή η δικαιολογία για να εξαφανιστεί κάποια στιγμή το μαξιλάρι των 37 δις, όπως και τα αναμενόμενα νέα δάνεια από την ΕΕ.

Ένα δεύτερο είναι ο υπερβολικός πλουτισμός των μεγαλοεπιχειρηματιών σε βάρος όλων των υπολοίπων.

Ένα άλλο σπουδαιότερο όλων είναι η αποφυγή συγκεντρώσεων και διαμαρτυριών για την επικείμενη παράδοση εθνικής κυριαρχίας και εθνικού υποθαλάσσιου πλούτου στους νεοκατακτητές και ουδέποτε φίλους μας γερμανούς, μέσω των κολλητών τους τούρκων.

Για τις παραπάνω αποφάσεις των μέτρων σαν έγκυροι επιστήμονες θεωρούνται μόνο όσοι έχουν κάποια σχέση εξάρτησης από τη κυβέρνηση και τις φαρμακοβιομηχανίες και ως εκ τούτου προβάλλονται από τα πετσοΜΜΕ. Οι γνώμες εκείνων των επιστημόνων που έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις από τους κυβερνητικούς, όπως ο διεθνούς φήμης κορυφαίος Επιδημιολόγος και Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ κ. Ιωαννίδης, ο ΚαθηγητήςΚλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ κ. Κούβελας, κ.ά., απλά αγνοούνται.

Μελέτη της ομάδας του κ. Ιωαννίδη αναφέρει ότι ο εγκλεισμός έχει επιδεινώσει τη μετάδοση του κορωνοϊού και επισημαίνει ότι ο περιορισμός και το κλείσιμο πολιτιστικών χώρων, μπαρ και εστιατορίων δεν έχει καμία χρησιμότητα. Η ομάδα του κ. Ιωαννίδη για να καταλήξει σε αυτά τα συμπεράσματα, έχει θέσει σε εφαρμογή ένα πρωτόκολλο. Μεταξύ των δέκα χωρών που αναλύθηκαν από την ομάδα ήταν η Γαλλία. Οι επιστήμονες έθεσαν τον αριθμό των μολύνσεων στη Γαλλία, από τη στιγμή που κηρύχθηκε ο περιορισμός και έκλεισαν οι επιχειρήσεις, μπροστά από εκείνες τις χώρες όπου ο περιορισμός δεν ήταν έντονος όπως συνέβη στη Σουηδία ή τη Νότια Κορέα. Το αποτέλεσμα είναι αδιαφιλονίκητο. Τα περιοριστικά μέτρα δεν είχαν αποδώσει σχεδόν κανένα όφελος στον αριθμό των μολύνσεων.

Lockdown: Κορυφαίος Διεθνώς Έλληνας Επιδημιολόγος κατά του Εγκλεισμού

Ο Καθηγητής κ. Κούβελας καταλήγει σε παρόμοια συμπεράσματα. «Όταν δεν περιορίζεις τη μετάδοση, τότε ο ιός μεταλλάσσεται σε ηπιότερες μορφές, διότι αυτοί που πεθαίνουν, παίρνουν μαζί τους τα επιθετικά στελέχη. Μέσα σε 6 μήνες λοιπόν, θα επικρατούσαν ελαφρά στελέχη του ιού. Συμπεραίνουμε λοιπόν, ότι ο εγκλεισμός ενισχύει τα θανατηφόρα στελέχη»…… «Αρχικά, τα συγκεκριμένα μέτρα δε στοχεύουν σε υπερμεταδότες. Υπερμεταδότες είναι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αλλά και τα σούπερ μάρκετ. Από τη στιγμή που είναι αδύνατη η εφαρμογή του lockdown εκεί, για ευνόητους λόγους, τότε ουσιαστικά δεν κερδίζουμε τίποτα από την απαγόρευση λειτουργίας του λιανεμπορίου. Ουσιαστικά καταστρέφω την οικονομία χωρίς να κάνω κάτι και παρουσιάζω μία σειρά δικαιολογιών για να φαίνεται ότι κάτι έκανα. Δεύτερον, πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι οι ευπαθείς οι οποίοι προσβλήθηκαν από ανθεκτικά και επιθετικά στελέχη του ιού, έτσι κι αλλιώς θα πέθαιναν, είτε έμπαιναν σε ΜΕΘ είτε όχι. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που ελάχιστοι ασθενείς τα καταφέρνουν στις ΜΕΘ»…… «… Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η επαφή με τα μικρόβια είναι αυτή που εκπαιδεύει τον οργανισμό μας. Αν συνεχίσουμε να αυτοπεριοριζόμαστε, θα γίνουμε ευπαθείς σε οτιδήποτε έρθει ξαφνικά. Το βάρος μας, έχει άλλο τόσο βάρος σε μικρόβια. Αν εμείς τα σκοτώνουμε, θα έρθουν παθογόνα και θα μας κατακλείσουν! Αυτό που συμπεραίνω εγώ είναι ότι θα έπρεπε ο κάθε Έλληνας να υποχρεούται να έχει τον προσωπικό του ιδιωτικό γιατρό, ο οποίος θα καταγράφει με ονόματα ποιος είναι ευπαθής και ποιος όχι. Θα έπρεπε να μείνουν αυστηρά περιορισμένοι μόνο οι ευπαθείς και οι υπόλοιποι να εκτεθούν στον ιό. Ο μέσος όρος όσων έχασαν τη ζωή τους είναι τα 79 έτη»…

Κούβελας: Ενδέχεται ο εγκλεισμός να ενισχύει θανατηφόρα στελέχη

Παρ’ όλο που η κυβέρνηση ως Μωϋσήδες είναι ξερόλες και γνωρίζουν τα πάντα (στα όνειρά τους), για να ξεγελαστούμε δημιούργησαν με τη συνδρομή επιστημόνων τους συστήματος αφ’ ενός διπλά βιβλία καταγραφής κρουσμάτων στον ΕΟΔΥ και αφ’ ετέρου δύο επιτροπές για την αντιμετώπιση του ιού, με κάποιους επιστήμονες να συμμετέχουν και στις δύο επιτροπές – μεταξύ αυτών και ο διαβόητος κ. Σωτήρης (Τσιόδρας), έτσι ώστε κάθε φορά να γίνονται οι «σωστές» προτάσεις για να εφαρμόζονται τα «σωστά» μέτρα, προς όφελος της κυβέρνησης και εις βάρος του κόσμου, όπως η τελευταία απόφαση για την απαγόρευση των συναθροίσεων με πάνω από 100 άτομα.

Αυτά είναι τα διπλά βιβλία του ΕΟΔΥ για την καταγραφή των κρουσμάτων

Τελικά ποιά Επιτροπή αποφασίζει; Αυτή των λοιμωξιολόγων που γνωρίζαμε ή η άγνωστη μέχρι σήμερα παράλληλη υποεπιτροπή;

Η απόλυτη κυβερνητική εξαπάτηση: Μετά το διπλό σύστημα καταγραφής κρουσμάτων, τώρα και διπλή επιτροπή!

Αντιδημοκρατικά κυβερνητικά παιχνίδια με επιτροπές και απαγορεύσεις

Για τον ΕΔΟΥ πρόσφατα αποκαλύφτηκε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το φακέλωμα των προσωπικών δεδομένων των ασθενών Covid-19 και αδιαφορεί πλήρως να ιχνηλατεί τα κρούσματα στα σχολεία. Και τα δύο για το καλό μας!

Πολιτικός σεισμός από την αποκάλυψη της Δώρας Αυγέρη πως ο ΕΟΔΥ επεξεργάζεται τα προσωπικά ιατρικά δεδομένα ασθενών Covid-19

Πανελλήνια οργή από την άρνηση του ΕΟΔΥ να ιχνηλατεί κρούσματα στα δημοτικά σχολεία!

Όσο για τον κ. Σωτήρη, παρ’ ότι πολυθεσίτης, εμφανίστηκε στη Βουλή (3/2) με διπλή μάσκα (εκφοβισμός για τον ιό – αναφέρθηκε από όλα τα μέσα), έδωσε κυρίως στατιστικά στοιχεία και εκφόβισε επί πλέον λέγοντας ότι τα κρούσματα θα ανέβουν κατακόρυφα εντός της εβδομάδας. Αυτό από μόνο του μαρτυρά την αποτυχία των παρατεταμένων εγκλεισμών και lockdown, αλλά δίνει και πολύ μεγάλη βοήθεια στους Μωϋσήδες να δικαιολογήσουν τα νέα ηλίθια μέτρα πανικού που ετοιμάζουν για εγκλεισμό τα Σ/Κ από τις 6 το απόγευμα.

Με διπλή μάσκα ο Σωτήρης Τσιόδρας στη Βουλή – Τοποθέτηση κόλαφος απο τον καθηγητή κατά της κυβερνητικής ανικανότητας

Όταν όμως πήρε το λόγο ο κ. Πολάκης και ξεσκέπασε τους παριστάμενους Αϊνστάϊν των Επιτροπών (Χαρδαλιάς, Τσιόδρας, Αρκουμανέας) και τον Υπ. Υγείας, για τα βρώμικα παιχνίδια που παίζουν με την υγεία του κόσμου, ο κ. Σωτήρης, όπως και οι άλλοι δύο, δεν τόλμησε να πάρει το λόγο και να απαντήσει τουλάχιστον στο γιατί αφήνουν τον κόσμο να πεθαίνει στα νοσοκομεία και δεν φέρνουν τα εγκεκριμένα φάρμακα για τον ιό από τις ΗΠΑ, όπως κάνουν άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Μάλλον για το καλό μας και αυτό! Μας νοιάζονται!

Κεραυνοί Πολάκη για τα βρώμικα παιχνίδια με την υγεία – Αφήνουν το κόσμο να πεθαίνει άδικα

Δημήτρης Μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ