Σαν σήμερα ξεκίνησε η σύγχρονη γενοκτονία των Ελλήνων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαύρη επέτειος σήμερα για την Ελλάδα. Πριν από ακριβώς δέκα χρόνια, στις 23 Απριλίου του 2010 ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μαγνητοσκοπεί στο ακριτικό Καστελόριζο την περιβόητη δήλωση υποταγής της Ελλάδας στο Δ.Ν.Τ. Κατά παράβαση του ευρωπαϊκού κεκτημένου, του ευρωπαϊκού δικαίου, των εθνικών συμφερόντων, ο ολετήρας του έθνους δίνει το σύνθημα για την σύγχρονη γενοκτονία των Ελλήνων η οποία διαρκεί μέχρι και σήμερα.

«Είναι ανάγκη, ανάγκη εθνική και επιτακτική, να ζητήσουμε επισήμως από τους εταίρους μας την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης, που από κοινού δημιουργήσαμε στην Ε.Ε. Έχω ήδη δώσει εντολή στον Υπουργό Οικονομικών να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες», είχε πει τότε ο Γ. Παπανδρέου, με το πράσινο καραβάκι να περνά αργά και βασανιστικά στο πίσω μέρος του πλάνου.

Χάνεται ωρέ το ρωμαίικο δεν το βλέπετε;

Πέρασαν δέκα χρόνια από εκείνη την ημέρα. Χιλιάδες αυτοκτονίες, κοινωνία και οικονομία διαλυμένη, με μέτρα που δεν έχει βιώσει άλλος λαός της σύγχρονης ιστορίας. Η Ελλάδα μετρά πλέον πάνω από 1 εκατ. ανέργους, πάνω από 6 εκατ. πολίτες να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις βασικές τους υποχρεώσεις . Χιλιάδες επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο, άλλες τόσες κρέμονται από ένα σχοινί.

Η δημογραφική γενοκτονία του ΔΝΤ υπονομεύει το οικονομικό μέλλον της Ελλάδας

Δέκα χρόνια μετά, την ίδια μέρα, προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Ελλάδα «γύρισε» το τιμόνι στην κρίση και όρισαν την ίδια ημέρα την ανακοίνωση της Eurostat για την πιστοποίηση του πρωτογενούς πλεονάσματος για το 2013.

Τι άλλαξε λοιπόν;

Με νούμερα: το 2010 μπήκανε στο μνημόνιο με χρέος 329,5 δις ευρώ, με ένα ΑΕΠ 222,15 δις και ποσοστό χρέους προς ΑΕΠ 148,3%.

Το 2013, έκλεισε με χρέος 321,47 δις ευρώ, μετά από ένα κούρεμα χρέους και ανταλλαγής ομολόγων που δεν απέφεραν ουσιαστικά τίποτα, παρά μόνο διάλυση της οικονομίας, των ασφαλιστικών ταμείων και των ομολογιούχων, των ανθρώπων δηλαδή που είχαν εμπιστευθεί το ελληνικό κράτος. Το ΑΕΠ του 2013 έκλεισε στα 182,1 δις ευρώ, με το ποσοστό χρέους προς ΑΕΠ στο 175,7%.

CF3E1FB4 7F08 46A6 B0EC DAB69D59D0F9
Το 2010 ξεκίνησε η γενοκτονία του ελληνισμού

Μετά από μία τετραετία, από το 2015 έως το 2019 όπου η ανεργία μειώθηκε, το χρέος χαλιναγωγείθηκε και το ΑΕΠ άρχισε να ανεβαίνει, σήμερα πλέον η κατάσταση είναι τρεις φορές χειρότερη από εκείνη την αποφράδα ημέρα, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου συκοφαντώντας την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή εφαρμόσει το σχέδιο που ήδη είχε οργανώσει προσεκτικά πριν ακόμα γίνει πρωθυπουργός. Την ώρα που κραύγαζε «λεφτά Υπάρχουν», με μυστικές συνεννόησεις είχε ήδη συμφωνήσει με τον τότε επικεφαλής του ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, την υποδούλωση της χώρας με έναν δόλιο τρόπο.

Ακόμα και ο Στρος καν τον είχε προειδοποιήσει, όπως μάθαμε αργότερα: «Μα εάν το κάνεις αυτό, θα καταστρέψεις το έθνος σου»!

Και όμως το έκανε. Και η σύγχρονη γενοκτονία του ελληνισμού ξεκίνησε:

Τι άλλαξε λοιπόν;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ